Piramit Haber

Acar son yolculuğuna uğurlandı

Spor

Vefat eden Fenerbahçe'nin eski milli futbolcusu ve kulüp genel müdürü Serkan Acar, toprağa verildi.

İSTANBUL

Fenerbahçe'nin eski milli futbolcusu da olan Acar için Ataşehir'deki Mimar Sinan Camisi'nde ikindi vakti cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine, spor ve siyaset dünyasının önemli isimleri katıldı. 

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri ile Acar'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra sarı-lacivertli kulübün eski başkanları Ali Şen, Tahsin Kaya, Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Selahattin Beyazıt, Fenerbahçeli eski yöneticiler, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, eski milli futbolcu ve AK Parti Milletvekili Hakan Şükür, Türkiye Futbol Federasyonu 2. Başkan Vekili Servet Yardımcı, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Futbol Federasyonu'nun eski başkanları Haluk Ulusoy, Kemal Ulusu, Beşiktaşlı eski yöneticiler Serdal Adalı, Murat Aksu, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Fenerbahçe Futbol Takımı oyuncuları, çok sayıda teknik direktör, Fenerbahçe Kulübü kongre üyeleri ve Fenerbahçe tribün liderleri, cenazeye katılanlar arasında yer aldı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım, Acar ailesi ile merhumun naaşının yanında yer alarak, cenaze namazı öncesinde taziyeleri kabul etti.

Acar'ın naaşı, kılınan cenaze namazı ve okunan duaların ardından cenaze aracına kadar omuzlarda taşınarak, götürüldüğü Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.