Piramit Haber

4 Büyükleri kiskandiracak tatanga şov!

Spor

Süper Lig takımlarını bile kıskandıracak Tatangaların tribünlerinden manzaraları görülmeye deger bi atmosfere

Türk futbolunda 4 büyükler diye tabir ettiğimiz takımlar, milyon dolarlık transferlerin peşinde koşa dursun, bu sezon özellikle tribünlere gelen taraftar sayısındaki düşüş gözlerden kaçmadı.
Süper Lig’de her ne kadar marka değerinden bahsedilse de, Passolig uygulamasının devreye girmesiyle birlikte tribünler bu sene adeta bomboş kaldı.

Ancak Süper Lig takımlarının taraftar bulmakta zorlandığı, futbolunun marka değerinin tartışıldığı bu günlerde bir takım var ki, adeta yeniden küllerinden doğuyor.

Son olarak 2006-2007 sezonunda Süper Lig’de mücadele eden fakat küme düştükten sonra maddi zorluklarla boğuşmaya başlayan Sakaryaspor 


son günlerde eski günlerine dönüş sinyali veriyor.

3.Lig 3.grupta lider durumda bulunan ve şehrin büyük desteğini arkasına alan Sakaryaspor tribünleri her maç tıklım tıklım doluyor. Taraftarlar ve kulüp öyle bir bütünleşmiş ki, deplasmanlar bile full çekiyor.
3.Lig’de olmasına rağmen eski günlerine dönüş sinyali veren Sakaryaspor taraftarları bu hafta oynanan ve 3-0 kazanılan Erzin Belediyespor maçında tribünlere akın etti.

Alınan son bilgilere göre Sakaryaspor – Erzin Belediyespor maçını 22.868 biletli taraftar takip etti ve neredeyse 5 bin kişi de dışarıda kaldı.


Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.