Piramit Haber

2. yarı hazırlıkları başladı

Spor

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ikinci yarı hazırlıklarına başladı.

İSTANBUL
Fenerbahçe Futbol Takımı, 2012-2013 sezonu ikinci yarı hazırlık kampı için Antalya'ya gitti.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki sarı-lacivertli kafile, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Antalya'ya hareket etti. Takımdan ayrılmaları beklenen Bienvenu ve Özgür Çek'in yanı sıra Nijerya Milli Takımı'na gidip gitmeme durumu netlik kazanmayan Yobo da kafilede yer almadı. Yobo'nun durumunun önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı bildirildi. Teknik direktör Kocaman, kamp kadrosuna altyapıdan genç isimler Hakan Cinemre, Gökhan Sazdağı, Beykan Şimşek ve Aziz Ceylan'ı da dahil etti. 

Beşiktaş'ta 2. yarı hazırlıkları


Beşiktaş Futbol Takımı Teknik direktör Samet Aybaba'nın devre arası nedeniyle verdiği 11 günlük iznin ardından BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir araya geldi. Siyah-beyazlı ekip, basına kapalı çalıştı. Takımın 1,5 saatlik antrenmanda kondisyon ve taktik çalışmalar yaptığı bildirildi.

Sakatlığı nedeniyle tedavisine devam edilen İsmail Köybaşı ile bu gece İstanbul'a gelecek Sivok ve Holosko antrenmana katılmadı. Özel program uygulanan Fernandes ve Mustafa Pektemek ise takımdan ayrı çalıştı. 

Galatasaray da Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde antrenman yaptı. Terim'in, antrenman öncesi saha ortasında yaptığı konuşmada futbolcularına iyi bir yıl geçirmeleri dileğinde bulunduğu belirtildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.