Piramit Haber

2 Ay Galatasaray'da Yok !

Spor

Real Madrid’e transfer olmadan önce belinden operasyon geçiren milli oyuncunun sezon başında nükseden sakatlığının fizik tedavi ile 8-12 hafta arasında düzelebileceği belirtildi. Bu durumda Galatasaray ligin ilk yarısında Hamit’ten yararlanamayacak

Milli oyuncu iki aydan önce kesinlikle sahalara dönemeyecek.
5 haftadır sarı-kırmızılı formayı giyemeyen Hamit’in geleceği konusunda çeşitli dedikolar yapılıyordu. Bir iddiaya göre futbol hayatı bitmişti. Bir diğerine göre ise artık geri dönmesi zordu ve mutlaka ameliyat olması gerekiyordu.

Hamit için kâbus haline gelen bel sorunu Bayern Münih’te iken patlamıştı. Tecrübeli futbolcu Real Madrid’e transfer olmadan önce kulüp doktoru Almanlar’ın ünlü ismi Müller Wohlfahrt tarafından ameliyat edilmişti. Hatta İspanyollar, sakat sakat transfer edildiğini düşündükleri Hamit tranferinden dolayı Mourinho’yu topa tutmuştu. İspanya’da ağrıları Hamit’in peşini bırakmadı. Galatasaray’a transfer olduğunda ise alınmasına yine şüphe ile bakanlar vardı.

Buna karşın Hamit ilk sezon lig, kupa, Avrupa’da 40’a yakın maçta oynadı. Ancak bu yıl Hamit için iyi başlamadı. Sorunlar İngiltere’de başgösterdi. Takımdan ayrı kaldı, Almanya’ya gidip doktoruna göründü. Süper Kupa’da Fenerbahçe, ligde ise ilk iki hafta Gaziantep ve Bursa maçlarını görev aldı.

SAĞ BACAĞINA VURUYOR

Hamit’te kamp döneminde yeniden ortaya çıkan ama ligin başlamasıyla beraber nükseden ağrıların aynı yerde olması herkesi korkuttu. Bu Hamit’in yeniden ameliyat olması anlamına gelebilirdi. Belinde oluşan sıkıntı, kuvvetsizliğe yol açıyor, sağ bacağına şiddetli şekilde vuruyordu
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.