Piramit Haber

Kara Habbe Nedir? Faydaları nelerdir?

Sağlık

Modern tıp ile alternatif tıp çoğu zaman birbiri ile denk düşmese de modern tıbbın alternatif tıp olarak adlandırılan dalın ortaya sunduğu çörek otu yağı oldukça ilgilerini çekmektedir.

Belki de ilk defa modern tıbbın bile kabul ettiği bir bitki çeşidi ile karşı karşıyasınız. Yapılan tüm araştırmalar her seferinde olumlu sonuç vermiştir. Siz de buna karşı kara habbe kullanarak hadiste de buyrulduğu gibi "ölümden başka her şeye şifadır" sözüne eşlik etmiş olun.

Yapılan tüm araştırmalarda olumlu sonuç vermesi ile birlikte onca zamandır hala etki mekanizması çözülememiştir. Varılan sonuç hep olumlu ama bu olumluluğu sağlayan etken maddenin ne olduğu bilinememektedir. Hücre yenilemesi, bağışıklık sistemini güçlendirmesi ile bilinmektedir. Tabi ki tek etkileri bununla kalmamaktadır. Bunun dışında kara habbe çörek otu dilerseniz cilt bakımı ve saç bakımında da kullanılabilmektedir. Cildi nemlendirmesi ile bilinmektedir ve bu sayede aşırı kuru veya aşırı yağlı cilt sorununa da çözüm bulmuş olacaksınız.
Saymakla bitmeyen faydaları arasında anne sütünü arttırdığı da geçmektedir. Bu ve buna benzer bir çok faydasını kara habbe yorumları aracılığı ile de gözlemleyebilirsiniz. Herkeste farklı sonuçlar farklı deneyimler yaşanmasına neden olan bu yağ sayesinde bir çok sağlık sorununuza da çözüm bulmuş olacaksınız. Örneğin mide sorunu çeken kişilerin sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere herhangi bir içeceğin içine bal ile karıştırılıp içerse mide sorunlarına veda etmeye başlayabilir.

Gaz sıkıntısını çözer ve bu da gastrit gibi sorunların önüne geçilebilmesine yardımcı olur. Saç dökülmelerinde oldukça etkili olduğu bilinmekte ve saça uygulanması ile birlikte dökülmelere son verebileceği bilinmektedir.

Çörek otu tohumlarının soğuk pres yardımı ile preslenmesi sonucunda elde edilen kara habbe çörek otu hem uçucu hem de sabit yağ barındırmaktadır. Kıymetli olan da soğuk pres ile uygulanan işlemdir. Aksi durumda etki mekanizmasını kaybetmeye başlayacaktır. İdrar söktürücü özelliği de bulunmaktadır.

Bu da bazı kadın hastalıklarında oldukça işe yarayan ve öne geçen bir faktördür açıkçası. Modern tıbbın karşısında şaşkınlığını gizleyemediği, alternatif tıbbın sık sık başvurduğu bu bitkisel yağ sayesinde artık bir çok sorununuzu ortadan kaldırabileceksiniz. İsterseniz sağlık için isterseniz güzellik için her ne için olursa olsun her yaştan kişinin kullanımına uygundur ve kampanyalı satış fiyatını kaçırmamanız tavsiye olunmaktadır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.