Piramit Haber

Bu besinler cildi gençleştiriyor!

Sağlık

Günde birkaç öğünde masanızdan eksik etmeyeceğiniz bu yiyecekler sayesinde kendinizi daha zinde ve sağlıklı hissedeceksiniz.

Cildinizi dışarıdan krem ve farklı tekniklerle desteklemenin yanı sıra besinlerin de gücünü keşfetmeniz için bu besinleri tüketin...
Zeytinyağı
Soğuk preslenmiş hali sağlıklı yaşam için bire bir olan bu yağ, erken yaşlanma ve kırışıklıklar için mükemmel bir silah. Doymamış yağ asitleri hücreleri tehlikelerden koruyor.

Tavuk
Vücudun güzellik hormonları üretmek için ihtiyaç duyduğu yüksek değerde protein içeriyor. Ayrıca kolajen ü retimini ve bağ dokusundaki liflerin yenilenmesini destekliyor.

Yeşil çay
Serbest radikallere karşı önemli hücre koruyucu maddeler içeriyor ve böylelikle yaşlılığın doğrudan hücrelerde durdurulmasını sağlıyor.

Sarımsak
Bileşimindeki allizin maddesi kan dolaşımını harekete geçirerek cildi arındırıyor. Böylelikle cilt sağlıklı bir renge kavuşuyor.

Ispanak, lahana
B vitamini bağ dokusunun sıkılığını destekliyor, selüliti önlüyor.

Salatalık
Düşük kalorili bir sebze olarak bilinen salatalığın faydaları saymakla bitmiyor. Yapılan bir araştırmada salatalığın içinde doğal olarak bulunan flavonol maddesinin hafızayı güçlendirdiği ve Alzheimer hastalığına bağlı olarak ortaya çıkan öğrenme bozukluklarına iyi geldiği kanıtlandı. Ayrıca salatalığın içerdiği silis minerali kas ağrılarının azalmasına yardımcı olur. Güneş yanıklarına ve göz altı torbalarına da iyi gelen salatalık, selülitlerin azalmasına da katkı sağlar.

Avokado

E vitamini açısından oldukça zengin. Böylece serbest radikallere karşı içeriden de etki ediyor.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.