Piramit Haber

TBMM yarın saat 10.00'da toplanacak

Politika

TBMMGenel Kurul'da Toplu İş İlişkileri Yasa Tasarısı'nın birinci bölümü üzerinde soruları yanıtlayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, taşeron işçilerin sorunlarıyla ilgili taraflarla bir araya geldiklerini ve bazı...

TBMM

Genel Kurul'da Toplu İş İlişkileri Yasa Tasarısı'nın birinci bölümü üzerinde soruları yanıtlayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, taşeron işçilerin sorunlarıyla ilgili taraflarla bir araya geldiklerini ve bazı tespitlerde bulunduklarını kaydetti.

Çelik, ''Ağırlıklı olarak çalışma süreleri, izin, örgütlenmeyle ilgili ciddi sorunlar yaşıyorlar ve talepleri var. Hükümet olarak bu konuda kararlıyız. Taşeron Jokerbet işçilerin sorunlarının çözümü konusunda gerekli çalışmaları huzurlarınıza getireceğiz'' dedi.

Siyasi partilerin ortak önergesiyle tasarının adı, ''Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanunu Tasarısı'' olarak değiştirildi.

Genel Kurul'da kabul edilen öneriye göre Genel Kurul, yarın saat 10.00'da toplanacak. Daha önce alınan kararda Genel Kurul saat 14.00'te toplanacaktı.

TBMM Başkanvekili Sağlam, çalışma süresinin dolması nedeniyle yarın saat 10.00'da toplanmak üzere birleşimi kapattı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.