Piramit Haber

SP Genel Başkan Yardımcısı Karaman, Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti

Politika

SP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman, talepleri üzerine toprak satışıyla ilgili kanun teklifinin iptali için Anayasa Mahkemesi’ne başvuran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür etti. SP Manisa İl Başkanlığı'nda...

SP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman, talepleri üzerine toprak satışıyla ilgili kanun teklifinin iptali için Anayasa Mahkemesi’ne başvuran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür etti. SP Manisa İl Başkanlığı'nda bir basın toplantısı düzenleyen Karaman, hükümetin toprak satışı konusunda çıkardığı kanunu engellemek için büyük mücadele verdiklerini söyledi.

Bunun için tanıdıkları milletvekillerine yalvardıklarını belirten SP Genel Başkan Yardımcısı Karaman, şunları kaydetti: “Toprak satışının olmaması için biz hâlâ elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ne yaptık biliyor musunuz? Ana muhalefet partisinin genel başkanına gittik, mektup Maksibet yazdık, ‘Bu toprak satışı yanlış.’ dedik. ‘Parayla satılmaz bu şehit toprakları.’ dedik. MHP’ye yazdık ama CHP Genel Başkanı Kılıçdaoğlu’na teşekkür edeceğim. Bunu millet yanlış anlamasın. Bu kanun teklifini, bizim talebimiz üçerine iptal edilmesi için Anayasa Mahkemesi’ne götürdüler. Bundan dolayı teşekkür ediyoruz. Bunu başka yolu yoktur. Anayasa Mahkemesi bunu iptal etmelidir, aksi takdirde bu vatan toprakları da borçlar yüzünden,yabancılara satılarak bu iş bitirilecektir. Cenab–ı Allah, bizi bu tür şeylerden korusun. Bunun için parti teşkilatlarımıza, ilçe teşkilatlarımıza çok büyük iş düşüyor. Bu bildiklerimizi köy köy, mahalle mahalle gezerek vatandaşlara anlatmamız gerekiyor. Aksi takdirde çocuklarımız dünyaya, Türkiye toprakları işgal edilmiş şekilde gelecek.”
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.