Piramit Haber

Sözlerimin arkasındayım

Politika

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, ''28 Ekim'de Taksim Meydanı'nda söylediğim sözlerin sonuna kadar arkasındayım'' dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, ''28 Ekim'de Taksim Meydanı'nda söylediğim sözlerin sonuna kadar arkasındayım'' dedi.

...

İSTANBUL

Salıcı, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, her zaman darbecilere karşı olduklarını, AK Parti iktidarına karşı bir darbe girişimi olursa öncelikle kendilerinin bunun karşısında duracağını söyledi. 

Salıcı, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Taksim Anıtı'na çelenk konulması sırasındaki ifadelerine işaret ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

''28 Ekim'de yaşamış olduğumuz şey aslında tam bir utançtır. Olaya bu açıdan bakılması gerekir. Pendik'te, Kadıköy'de, Bahçelievler'de ve bazı başka ilçelerde çelenk koyma törenleri sırasında ciddi arbede yaşanmıştır. Utanılması gereken şey, Cumhuriyet Bayramı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk koymak için bizim polisle kavga etmek zorunda kalmamızdır.''

İstifa konusunda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ya da genel merkezden bir yetkiliyle görüşmesinin olmadığını ifade eden Salıcı, ''Sayın Genel Başkanımız grup konuşmasında açık ve net bir ifade kullanmıştır. O ifadenin bütün CHP'liler arkasındadır'' dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.