Piramit Haber

Sarıgül'den ilk yorum geldi..

Politika

Yerel seçimler yaklaşırken Gürsel Tekin'in aday adaylı işareti vermesinin ardından gözler Mustafa Sarıgül'e çevrilmişti.

 Gürsel Tekin'in aday adaylı işareti vermesinin ardından gözler Mustafa Sarıgül'e çevrilmişti.
Mustafa Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı ile ilgili olumlu mesajlar vererek, "Kurban Bayramı yaklaşıyor. Kurban Bayramı aynı zamanda çifte bayram olabilir. Hem siyasal açıdan hem de inançlarımız açısından güzel bir bayram olabilir" dedi.
 
CHP GENÇLİK KOLLARININ EMANETİYİM
 
Sarıgül, Türkiye Değişim Hareketi'nin desteklediği Sıcak Eller Derneği üyesi kadınlarla biraraya geldi.
Salonu dolduran kadınlara seslenen Sarıgül, "İstanbul çaresiz değildir ama çarenin nerede olduğunu bir türlü söylemek istemiyorlar.
Onların da canları sağ olsun. Çare ben değilim. Çaremiz önce Allah'ımız sonra yurttaşlarımız. Sizden rica ediyorum hiçbir siyasi parti ayrımı yapmayın. Bayrağımıza bağlıysa, inançlarımıza saygı gösteriyorsa herkesle el ele kol kola omuz omuza olacağız" dedi.

Yerel seçimlerin yaklaştığını söyleyen Sarıgül, "Büyük gün yaklaşıyor ama o büyük günde bilesiniz ki AK Parti'ye oy veren yurttaşlarımız büyük bir gönül rahatlığı ile bize oy verecekler.

Milliyetçi Hareket Partisi'ne, Anavatan Partisi'ne oy verenler tercihlerini bizden yana kullanacaklar Kime verecekler biliyor musunuz CHP gençlik kollarının Türkiye'ye emaneti olan Mustafa Sarıgül ve arkadaşlarını destekleyecekler" diye konuştu.
 
HER GÖRÜŞTEN İNSAN VAR
 
Sarıgül, hakkında yapılan eleştirileri de hatırlatarak, "Bazıları bizim aleyhimizde kitaplar hazırlatıyorlarmış, kampanyalar yapmak üzere hazırlanıyorlarmış. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar altın fakir olmaz. Bu güzel yolculukta sandıkları önce Allahıma sonra da size emanet ediyorum.

Bütün sandıklara Sıcak Eller sahip çıkacak" şeklinde konuştu.

Program çıkışında basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Sarıgül, "Türkiye Değişim Hareketi Türkiye'nin mozaiği. Türkiye Değişim Hareketi'nde her siyasi partiye gönül vermiş yurttaşlarımız var. İnşallah o sorumluluğun gereğini yapmaya çalışacağım" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.