Piramit Haber

Nifak sokmaya çalışıyorlar

Politika

İSTANBUL Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Avrupa Birliği ile ilgili söylemleri arasında çok ciddi fark bulunmadığını belirterek, ''Hemfikir olmadıkları...

İSTANBUL 

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Avrupa Birliği ile ilgili söylemleri arasında çok ciddi fark bulunmadığını belirterek, ''Hemfikir olmadıkları bazı konular olabilir. Bunlar çok da doğaldır'' dedi. 
''AK Parti 4. Olağan Kongresi'nde Başbakan Erdoğan'ın Avrupa Birliği sürecine vurgu yapmadığı, aksine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün vurgu yaptığı yönünde değerlendirmeler yapıldığı''na ilişkin görüşü sorulan Bağış, gazetecilerden Erdoğan'ın konuşmasını bir kez daha gözden geçirmelerini istedi. 
Bağış, "Sayın Cumhurbaşkanımızın söylemleriyle, Sayın Başbakanımızın söylemleri arasında aslında çok ciddi Tempobet fark yoktur. Hemfikir olmadıkları bazı konular olabilir. Bunlar çok da doğaldır. Ben 11 yıldır siyasetin içindeyim. Tayyip Erdoğan ile Abdullah Gül arasına nifak sokmaya çalışan çevreler, hep olmuştur. Her seferinde sükutu hayale uğramalarına rağmen, bir türlü gerekli mesajı alamamışlardır. Sayın Başbakanımız ile Cumhurbaşkanımız arasındaki dostluğun, kardeşliğin dokusu, çok ama çok sağlamdır. Onların arasına kolay kolay fitne, nifak çabaları giremez. Hiçbir zaman da girmemiştir. 40 yılı aşkın bir dostluktan ve kardeşlikten bahsediyoruz. Tabii ki farklı konularda, farklı bakış açıları olabilir. Bu da onların düşünce dünyasının zenginliğini gösterir''.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.