Piramit Haber

MHP'de kongre heyecanı

Politika

"Türk Milleti Sensiz Asla" sloganıyla toplanacak kongrede, bin 241 delege oy kullanacak. Genel Başkan Devlet Bahçeli, salona geldi.

ANKARA

MHP 10. Olağan Büyük Kongresi'nin yapıldığı Arena Spor Salonu'nda delegeler ve misafirler yerlerini almaya başladı.

Kongre başlamadan önce salon çevresinde geniş güvenlik önlemlerinin alındığı görüldü. İçeri giremeyenler için salon dışında çadır oluşturuldu, kongre görüntüleri için dev ekran yerleştirildi.

Kırmızı beyaz bayraklarla süslenen salonda platformun üstünde büyük Türk bayrağı, iki yanında da Atatürk ve Alparslan Türkeş fotoğrafları ve hemen altında da iki led ekran yer alıyor.

Salonda ''Devletsiz millet olmaz, milletsiz devlet olmaz'', ''İlkesi olmayanın ülkesi olmaz, ülküsü olmayanın ilkesi olmaz'', ''Biz büyük Türk milletiyiz'' ve ''1000 yıldır kardeşiz biz'' şeklinde pankartlar asıldı.

''Türk milleti sensiz asla'' sloganı ile toplanan kongrede salon içerisinde Genel Başkan Devlet Bahçeli ve genel başkan adaylarından Koray Aydın taraftarlarının karşılıklı sloganlar attıkları görüldü.

Osmaniye Belediyesi Mehteran Takımı'nın gösterisini tamamlamasının ardından salonda sigara içilince, uyarı anonsu yapıldı.

Basın mensuplarının yoğun ilgisine karşılık yeterli yer sağlanmadığı için bazı medya görevlileri kongreyi ayakta izliyor.

Genel Başkan Devlet Bahçeli, salona geldi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.