Piramit Haber

Meclis'te kapalı oturumdan dolayı güvenlik artırıldı

Politika

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu, hükümetin Suriye konusunda istediği yetki tezkeresini görüşmek üzere kapalı oturuma geçti. Basın mensupları Genel Kurul'dan dışarıya çıkarıldı. Genel Kurul'a bakan odalar kilitlendi....

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu, hükümetin Suriye konusunda istediği yetki tezkeresini görüşmek üzere kapalı oturuma geçti. Basın mensupları Genel Kurul'dan dışarıya çıkarıldı. Genel Kurul'a bakan odalar kilitlendi. Meclis'teki basın koridoru da boşaltıldı. Genel Kurul'a giden kapıların önüne ise nöbetçi memurlar konuldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'nin yabancı ülkelere gönderilmesi ve görevlendirilmesi de dahil hükümete 1 yıl süreyle yetki verilmesini öngören Başbakanlık Tezkeresi'nin görüşmeleri Venüsbet için Genel Kurul'da kapalı oturum yapılıyor. Kapalı oturuma Dışişleri Bakanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı'nın bazı bürokratları da katılıyor. Kapalı oturumda Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu bir konuşma yapacak ve gelişmelere ilişkin bilgi verecek.

TBMM'de AK Parti'nin 326, CHP'nin 135, MHP'nin 51, BDP'nin ise 29 milletvekili bulunuyor. Katılımcı Demokrasi Partisi (KADEP)'nden 1, bağımsızlardan da 7 milletvekili oturuma katıldı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.