Piramit Haber

Masum Türker: Başbakan, DSP’den özür dilesin

Politika

DSP Genel Başkanı Masum Türker, "Başbakan partisinin grup toplantısında CHP’yi eleştirmek isterken partimiz için kullandığı ‘DSP gibi bir parti kalmadı’ ifadeleriyle hepimizi üzmüştür. Başbakan DSP’den özür dilesin, o zaman hakkımızı...

DSP Genel Başkanı Masum Türker, "Başbakan partisinin grup toplantısında CHP’yi eleştirmek isterken partimiz için kullandığı ‘DSP gibi bir parti kalmadı’ ifadeleriyle hepimizi üzmüştür. Başbakan DSP’den özür dilesin, o zaman hakkımızı helal edelim." dedi.

Masum Türker, TV 8’de katıldığı programda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Türker, "Başbakan partisinin grup toplantısında CHP’yi eleştirmek isterken partimiz için kullandığı ‘DSP gibi bir parti kalmadı’ ifadeleriyle hepimizi üzmüştür. Başbakan’ın, hem de bir siyasi parti genel başkanının, Betorder faaliyet halinde olan, bugün seçim olsa, seçime girme hakkı olan bir siyasi partiye bu sözleri kullanması, hiç yakışık almamıştır. Bu sözler hem o partiye hem de o partiye oy vermiş herkese hakaret anlamı taşır. Başbakan’a hakkımızı helal etmiyoruz. Başbakan DSP’den özür dilesin, hakkımızı helal edelim." diye konuştu.

Türkiye’de sadece ‘iki partili’ bir siyasi yapı oluşturulmak istendiğini bu nedenle muhalefetin de tek bir partiye indirgenmesinin amaçlandığını savunan Masum Türker, bunun yanlış olduğunu söyledi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.