Piramit Haber

Kılıçdaroğlu: Tek sorumlu vardır.O da başbakan Erdoğan'dır

Politika

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Reyhanlı tespitlerini paylaşan Kılıçdaroğlu ölen 51 kişinin sorumlusu olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı gösterdi. Kılıçdaroğlu ayrıca IMF için halka yalan söylendiğini vurguladı.

 CHP lideri Kılıçdaroğlu konuşmasına Reyhanlı'da gerçekleşen saldırıları değerlendirerek başladı. Beş önemli tespiti olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu yaşananların tek sebebinin ülkenin iyi yönetilmemesinden kaynaklandığı ifade etti. Kılıçdaroğlu Türkiye'nin dış politikasını da yerden yere vurdu.
ÖLEN 51 VATANDAŞIN SORUMLUSU RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DIR
Türkiye'de ve Suriye'de ölenlerin sorumluları olarak Recep Tayyip Erdoğan'ı gösteren Kılıçdaroğlu, "Yeni evlenecek gençler, vatandaşlar hayatını kaybetti. Türkiye buna layik mi? İstanbul'da Suriye'de çocuklar öldü neden görmüyorsunuz diyor. Ey Recep Tayyip Erdoğan sen Reyhanlı'yı neden görmüyorsun! Başbakan'ın annesi öldüğünde medya yas ilan etti. Reyhanlı'da 51 kişi öldü. Acaba bu medya ne yaptı? Rabbinin sana nasıl hitap edeceğini sen mi belirleyeceksin? Kibirin böylesine bu millet ilk kez tanık oluyor. Kendisini öbür dünyada Türkiye Cumhuriyeti başbakanı ilan edecek. Kimsin sen Recep Tayyip Erdoğan! Bu ülkede senin çocukların ölüyor! Kalkmış Analar Ağlamasın programında şov yapıyor. Ölen 51 vatandaşın sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan'dır. Nerede bir vatandışımızın derdi varsa CHP tüm kadrolarıyla oradaydı" diye konuştu. 

SEN BATILI GÜÇLERİN TAŞERONUSUN

Başbakan Erdoğan'ın bölgeye gidemediğini belirten Kılıçdaroğlu Erdoğan' suçladı. Kılıçdaroğlu, "Kendisi ABD ziyaretinden sonra Reyhanlı'ya gidecekmiş. Malum Gazze'ye de ABD ziyaretinden sonra gidecek. Sen batılı güçlerin taşeronusun! Reyhanlı'da dünyanın oyunu aldın, sen kalktın o vatandaşların başına felaket oldun" dedi. 
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.