Piramit Haber

Kılıçdaroğlu Ortadoğu'nun yeni lideri!

Politika

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, katıldığı radyo programında Kılıçdaroğlu'nun Ortadoğu'da artık fenomen olduğunu savundu

 CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, 91.6 Radyo 24'teki Olağan Şüpheliler adlı programda Yavuz Semerci, Mete Yarar ve Ahu Özyurt'un konuğu oldu. CHP'li Gürsel Tekin, programda çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Gürsel Tekin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'na aday olmasının istenmesi halinde ne cevap vereceği sorusuna 'hayır demiyeceğim. Bu görevi seve seve yerine getireceğim' dedi.

Toplumdaki 'milletin sesi çıkmıyor' algısını eleştiren Tekin, "Milletin sesi çıkıyor ama örgütlenme yok. Bu da iktidarın işine yarıyor" dedi.

KILIÇDAROĞLU ORTADOĞU'DA FENOMEN
Gürsel Tekin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ortadoğu'da fenomen olduğunu söylerek, "Kılıçdaroğlu barış istiyor, kardeşlik istiyor, bu yüzden bütün Ortadoğu ülkeleri Kılıçdaroğlu'nu davet ediyor" diye konuştu.

AK PARTİ'YE EN ÇOK YARDIM EDEN İSİM KADDAFİ
Başbakan Erdoğan kime kardeşim diyorsa o kişinin fazla yaşamadığını ifade eden Tekin, Libya'nın eski Devlet Başkanı Muammer Kaddafi'nin bugünki iktidara en çok yardım eden isim olduğunu dile getirdi.

ORTADA RANT VAR

Şişli'deki üç mahallenin Sarıyer'e bağlanmasını sert sözlerle eleştiren Tekin, ortada bir rant olduğunu açıkladı.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.