Piramit Haber

Kılıçdaroğlu: Atın bunu dışarı

Politika

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konuşması sırasında sözünün kesilmesi üzerine, "Parti kültürünü benimsemeyen ve Genel Başkanı'nın sözünün kesen hemen burayı terketsin. Atın bunu dışarı " dedi.

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kürsüye çıktıktan sonra salonda bulunan bir partili konuşmaya başladı. Salonda bulunan diğer partililer konuşmaya devam eden partiliye tepki gösterdi.
Kürsüde bulanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kürsüye eliyle vurarak, "Parti kültürünü benimsemeyen ve Genel Başkanı’nın sözünün kesen hemen burayı terk etsin. Atın bunu dışarı" dedi. Kılıçdaroğlu şöyle konuştu: Parti kültürünü benimsemeyen, genel başkanın sözünü kesen derhal burayı terk etsin. Dışarı çıkın. Kim ne derse desin bu partide gençlere ve kadınlara yer açacağız daha fazala kadın genç siyasete katılacak. Ben olmazsam CHP olmaz siyasetini ortadan kaldıracağız.Bunun üzerine salonda bulunan partili dışarı çıkartıldı.
 

Kılıçdaroğlu grup konuşmasında ise şunları söyledi:

Önce size dinlemeleri dinleteceğiz. Öncelikle söyleyeyim bu dinlemeler yasal. Mahkemelerin kararıyla yapılmış dinlemeler. Zaten bizim yasa dışı dinlemelerle işimiz olmaz.
Daha sonra Kılıçdaroğlu ses kayıtlarını dinletti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.