Piramit Haber

İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Rahimi, Başbakanlık'ta resmi törenle karşılandı

Politika

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Muhammed Rıza Rahimi’yi, Başbakanlık Merkez Bina’da törenle karşıladı. İki isim askerleri selamlaması, karşılıklı diplomatları tanıtmasının ardından bina girişinde...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Muhammed Rıza Rahimi’yi, Başbakanlık Merkez Bina’da törenle karşıladı. İki isim askerleri selamlaması, karşılıklı diplomatları tanıtmasının ardından bina girişinde tokalaştı. Rahimi ve Erdoğan'ın ve diplomatların binaya geçişinin ardından başlayacak görüşme sonrasında bir basın toplantısı düzenlenecek. Resmi tören sırasında Retrobet iki heyet de samimi görüntüler verdi. Başbakan, İranlı diplomatlarla bir süre sohbet etti.

Törene Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Enerji Bakanı Taner Yıldız, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Adalet Baknı Sadullah Ergin, Başbakan Erdoğan'ın danışmanlarından İbrahim Kalın, AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik de katıldı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.