Piramit Haber

Gönüllerin yolunu yapıyoruz

Politika

Bakan Yıldırım, ''Bazıları Türk Kürt kardeşliğine halel getirmek için kafa karıştırıcı laflar ederken, biz milletin yollarını yapıyoruz, gönüllerinin yollarını yapıyoruz'' dedi.

İZMİR

Ulaştırma Denizcilik Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, hava muhalefeti nedeniyle Saray Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen Ödemiş Devlet Hastanesi Temel Atma Töreni'nin ardından aynı salonda AK Parti İzmir Teşkilatınca düzenlenen toplantıya katıldı.

Bakan Yıldırım, Ödemiş'in merkez nüfusunun 100 bini, Ödemiş Ovası'ndaki toplam nüfusun ise 300 bini aştığına işaret ederek, toplantının yapıldığı salonun bu büyüklükteki Ödemiş'e yakışmadığını, Ödemiş'e yakışır bir salon yaptırmak için bir planlama yaparak hayata geçireceklerini söyledi.

Bu sözlerinin ardından salondakilerce ''İzmir'in Efesi Binali Yıldırım'' şeklinde slogan atılması üzerine Yıldırım, ''Efelik sizde kalsın, biz İzmir'in hizmetkarıyız'' diye karşılık verdi. 

Yıldırım, AK Parti milletvekillerinin sahada milletin sorunlarını tespit ettiğini, sorunlara çözüm ürettiğini dile getirerek, şunları söyledi: 

''AK Parti milletvekilleri sahada. Kürt'lerle Türk'leri ayrı ayrı raflara koymakla meşgul değil, onlar milletin içindeler. Kürt'üyle, Türk'üyle beraber. Ay yıldızlı bayrağın dalgalandığı her yerdeler. Bazıları Türk Kürt kardeşliğine halel getirmek için kafa karıştırıcı laflar ederken, kardeşliği zedelemeye çalışırken biz milletin yollarını yapıyoruz, gönüllerinin yollarını yapıyoruz.'' 

İzmir'in yıllardan beri yerel yönetimlerde geri kaldığını, ama bu durumdan İzmir'i kurtaracak olanın yine İzmirliler olduğunu ifade eden Yıldırım, ''Onun kararını, İzmir günü geldiğinde en iyi şekilde verecektir. İşimiz seçimleri düşünmek değil, nesilleri düşünmek, seçimlere göre değil nesillere göre hizmet etmektir'' dedi. 
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.