Piramit Haber

Erdoğan, kurmayları ile Başbakanlık Resmi Konut'ta biraraya geliyor

Politika

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Akçakale'deki gelişmeler üzerine Başbakanlık Resmi Konuta geldi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kurmayları ile gelişmeleri...

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Akçakale'deki gelişmeler üzerine Başbakanlık Resmi Konuta geldi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kurmayları ile gelişmeleri görüşüyor.

Suriye tarafından Akçakale'ye düşen top mermisi sonrası 5 Türk vatandaşının hayatını kaybetmesi Jestbahis üzerine Türkiye teyakkuza geçti. BM ve NATO ile temasa geçen Dışişleri Bakanı Davutoğlu, şu sıralarda Başbakanlık Resmi Konuta geldi. Davutoğlu'ndan kısa bir süre sonra Genelkurmay Başkanı Özel de Resmi Konuta geldi. Şu sıralarda başta Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay olmak üzere bazı bakanlar da resmi konuta geldi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, son gelişmeleri değerlendirmek üzere kurmaylarını topladığı öğrenildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.