Piramit Haber

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'dan flaş açıklama!

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın HDP'ye düzenlenen operasyonla ilgili açıklama yapması bekleniyordu ancak Erdoğan herhangi bir açıklama yapmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sermaye ve Piyasaları Kongresi'nde konuştu. Cumhuşkanı Erdoğan'ın HDP'ye düzenlenen operasyona yönelik bir değerlendirme yapması bekleniyordu. Ancak Erdoğan konuşmasının tamamını yatırım ve ekonomideki gelişmelere ayırdı. Cumhurbaşkanının bu tavrı büyük bir şaşkınlığa neden oldu. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları.

TÜRKİYE KRİZİ REKOR BÜYÜMEYLE ATLATTI

Küresel finans krizi başladığında bu krizin Türkiye'yi teğet geçeceğini ifade etmiştim, birileri bu sözümü o zaman kendilerince hafife almıştı. Sonuçta ülkemiz 2009 yılındaki küçülme dışında, bu kriz dönemini rekor büyüme oranlarıyla atlattı.

İHRACATIMIZ GERİLEDİ

Küresel finans krizinin etkilerinin hala görüyoruz. İhracatımız maalesef gerilemiştir. Darbe girişimi yaşamamıza rağmen dünya çapında önemli projeleri art arda hizmete açtık.

SURİYE VE IRAK'TAKİ OLAYLAR BİZİ İLGİLENDİRİYOR

Türkiye'nin durumu dünya genelinden özellikle de Avrupa'dan çok daha iyidir. Üstelik ülkemiz diğerlerinden farklı olarak Ortadoğu, Kuzey Afrika, Kafkasya, Karadeniz gibi kriz bölgelerinin çok yakınında bulunuyor. Bilhassa komşularımız Suriye ve Irak'taki her gelişme bizi çok yakından ilgilendiriyor.

PARAYI YASTIK ALTINA SAKLAMAK BİR GAFLETTİR


Ben paranın siyasetinde Nurettin kardeşim kadar kabiliyetli değilim. Açık konuşacağım, o da şudur; Bir defa bu ülkenin değerlerine, bu ülkenin ayağa kalkmasına hep birlikte destek vereceğiz. Çünkü parayı yastığın altında saklamak nasıl bir gafletse, finans sektörünün de parasını kasalarda tutması, hayata, piyasaya sürmemesi o denli gaflettir.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.