Piramit Haber

"Bu Baronlar Nasıl Baronlar ?"

Politika

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, partisinin uygun görmesi durumunda bir dönem daha belediye başkanlığı yapmak istediğini belirtti.

Çekiliş usulüyle takipçilerin sorularını yanıtlayan Gökçek, yerel seçimler ve aday adaylığıyla ilgili soru üzerine, "Allah nasip ederse bir dönem daha belediye başkanlığı yapmak istiyorum. Partim uygun görürse Allah nasip ederse, bir dönem daha belediye başkanlığı istiyorum. Ondan sonra da siyaseti bırakayım. Allah ömür verirse medyacılık yapayım diyorum" yanıtını verdi.
Bir soru üzerine Mustafa Sarıgül'ün CHP'ye katılmasını da değerlendiren Gökçek, şunları kaydetti:

"Kılıçdaroğlu deyince, adamcağızın façasını bozdular. Adam diyor ki; 'Ben senin yerine geleceğim, yerine oturacağım. Belediye başkanı olmaya değil genel başkan olmaya geliyorum' diyor. Göz göre göre partinin içine alıyor. Nereden sıkıştırdılar ki aldılar? Bu baronlar nasıl baronlar? CHP'yi nasıl yönetirler? 

Sarıgül'ün ne yapacağı da belli olmaz. Genel başkanlığa fit olup, İstanbul Belediye Başkanlığından vazgeçebilir. Bana sorarsanız CHP'nin başında Kılıçdaroğlu kalsın. Biz onun gibisini bulamayız."

Gökçek, etkinliğin sonunda katılımcılarla tek tek fotoğraf çektirdi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.