Piramit Haber

Bolasie'ye yakın takip

Politika

Brezilyalı 10 numara Diego ile büyük ölçüde anlaşan ve babasından gelecek 'tamam' cevabını bekleyen Beşiktaş Yönetimi, Diego transferinin gerçekleşmesi durumunda ileri uç ve defans hattını güçlendirecek transferlere yoğunlaşacak.

Gökhan Töre için artık ısrarcı olmayan Siyah-Beyazlı yönetimin ileri uçta her iki tarafta da oynayabilecek oyuncular için alternatifleri hazır.
Bu isimler Trabzonsporlu Olcan Adın
, Zenit formasını giyen Danny Miguel ve İngiltere'den Cyristal Palace'ın oyuncusu Yannick Bolaise.

YANNİCK BOLASİE TAKİPTE 
Teknik direktör Slaven Bilic ve yönetimin birinci tercihi ve ısrarı Olcan Adın. 28 yaşındaki yıldız oyuncu istikrarı ve hırsı ile Slaven Bilic'in transfer edilmesini en çok istediği oyuncu konumunda.

Olcan transferinin gerçekleşmemesi durumunda Danny Miguel birinci alternatif olurken bu oyuncunun menajerinin Jorge Mendes olması ve Beşiktaş'ın daha önce Querasma, Fernandes, Almeida, Bebe, Alves ve Sidnei
transferlerinde Mendes ile yaşadığı sözleşme zorlukları yönetimi düşündüren en büyük etken.

Jorge Mendes'e bu kez kendi şartlarının kabul edilmesi halinde görüşüleceği mesajını ileten yönetim bir yandan da İngiltere'de Cyristal Palace formasını giyen Yannick Bolaise'yi takibine aldı.

Demokratik Kongo asıllı 25 yaşında ve her iki ayağını da kullanabilen bir oyuncu olan Yannick Bolaise ileri uçta sol ve sağ tarafta oynayabilme özelliğine sahip.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.