Piramit Haber

BBP Genel Başkanı Destici: Milletimizin yüzde 80'i savaşa karşı

Politika

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, milletin yüzde 80'inin savaşa karşı olduğunu iddia etti.         Mustafa Destici, Türk Harb-İş Başkanı Bayram Bozal ve beraberindekileri parti...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, milletin yüzde 80'inin savaşa karşı olduğunu iddia etti.

Mustafa Destici, Türk Harb-İş Başkanı Bayram Bozal ve beraberindekileri parti genel merkezinde kabul etti. Bozal, ziyarette yaptığı konuşmada sendika üyelerinin savaş uçaklarından denizaltılara, tanklardan toplara kadar birçok cihazın bakımını yaptığını ve katma değer sağladığını belirtti. Bozal, ''Zam istemiyoruz, sadece bizden alınan vergilerin yüzde 15'e sabitlenmesini istiyoruz.'' dedi.

Mustafa Destici ise İnterbahis bütçe gelirlerinin yüzde 80'inin vergilerinden oluştuğuna işaret ederek, özellikle asgari ücretten vergi alınmamasını istediklerini söyledi.

Destici, bir gazetecinin sorusu üzerine, Suriye'den atılan top mermisi sonucu Akçakale'de hayatını kaybedenlerin, ilçe başkanlarının akrabaları olduğunu belirterek, konunun kendilerini ayrıca üzdüğünü bildirdi.

Suriye'den gelenlere vize uygulanmadığını, ikamet izni verildiğini, kimliksiz insanlar olduğunu ve iki canlı bombanın yakalandığını aktaran Destici, ''Hükümet, tedbirleri önceden almalıydı, Türkiye uyudu. Tezkere daha önce alınmalıydı, böylece karşı saldırı daha meşru olurdu.'' dedi.

Destici, Türkiye'nin Suriye ve İran ile savaştırılmak istendiğini belirterek, bu yüzden dikkatli olunmasını istedi. Destici, milletin yüzde 80'inin savaşa karşı olduğunu da iddia etti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.