Piramit Haber

Arınç'tan Siyaset Akademisi'ne övgü

Politika

Başbakan Yardımcısı Arınç, AK Parti'nin bugüne kadar Anadolu'nun her yerinde aldığı seçim sonuçlarında Siyaset Akademisi'nin de önemli bir payı olduğuna inandığını söyledi.

ANKARA

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Ankara İl Başkanlığı'nca parti genel merkezinde gerçekleştirilen Siyaset Akademisi'nin 2012 güz dönemi açılışında, akademinin akademisinin son yıllarda çok başarılı sonuçlar verdiğini belirtti.

Siyaset Akademisi'nin pek çok il ve büyük ilçede faaliyet gösterdiğine değinen Arınç, binlerce kişinin buradan mezun olduğunu bildirdi.

AK Parti'nin 11. yılında pek çok seçimden başarıyla geçtiğini, iktidarlarının kesintisiz sürdüğünü ifade eden Arınç, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Bugüne kadar Anadolumuzun her yerinde alınan sonuçlarda Siyaset Akademisi'nin de önemli bir payı olduğuna inanıyorum. Çünkü siyasete heyecan duyan arkadaşlarımızın birikimlerini, deneyimlerini ve önümüzdeki yıllara ait perspektiflerini, vizyonlarını, Siyaset Akademisi'nde geliştirdiklerine inanıyorum. Belki başka siyasi partiler de bu tür çalışmalar yapmıştır ama ben inandığım, gördüğüm, bildiğim kadarıyla hiç biri AK Parti Siyaset Akademisi kadar başarılı değildir, başarılı sonuç vermemiştir. Çünkü buna kendi imkanları, düşünceleri, akademiden beklentileri fırsat ve izin vermemiştir.''

Konuşmasının ardından Arınç, katılımcılara ilk dersi verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.