Piramit Haber

Afrika Medya Liderleri Forumu'na katılacak

Politika

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ''Afrikalı Medya Liderleri Forumu''na katılmak üzere Senegal'in başkenti Dakar'a geldi.

DAKAR

Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle Dakar'a ulaşan Arınç'ı havalanında Türkiye'nin Dakar Büyükelçisi Zeynep Sibel Algan ve Senegalli yetkililer karşıladı. 

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile birlikte Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya ve TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin de Dakar'a geldi.

Afrika medyası açısından önem taşıyan ve 8-9 Kasım tarihlerinde yapılacak Afrika Medya Liderleri Forumu'na onur konuğu olarak katılacak olan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, TİKA'nın Senegal'deki yürüttüğü çalışmaların açılışını yapacak. 

Ziyaret kapsamında Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall tarafından kabul edilecek olan Arınç, Senegal Başbakanı Abdul Mbaye'i ziyaret edecek.

Türkiye'nin Dakar Büyükelçiliği tarafından onuruna verilecek resepsiyona katılacak olan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Senegal'de yaşayan Türkler ile de bir araya gelecek. 
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.