Piramit Haber

Adana ve Mersin'i alacağız

Politika

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, ''Adana ve Mersin'in AK Partili olması olmazsa olmazdır. Adana ve Mersin'i alacağız'' dedi.

ADANA

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından, Adana TÜYAP Fuar Alanı'nda düzenlenen ''10. Bölge Yerel Yönetimler Toplantısı''nda yaptığı konuşmada, Yerel Yönetimler Başkanlığı'nın AK Parti'nin en stratejik başkanlığı olduğunu belirtti.

Çelik, bugünlerin Türk siyasi tarihi açısından çok ilginç sözlere sahne olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

''Bir insanı insanlığından utandıracak ırkçı ifadelerin, faşist ifadelerin siyaset yapan, ana muhalefet mensubu insanlar tarafından dillendirildiğini görüyoruz. Bu ülkenin birlik ve beraberliği için, milli birlik ve kardeşliği için hükümetimizin başlattığı 'Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi'ne karşı en açık iftiraların, bu ülkeye yapılabilecek en büyük zararlara yol açabilecek iftiraların ortaya koyulduğu, yalanların üretildiği bir dönemden geçiyoruz. 10 yıl boyunca şunu gördük. Devlet içindeki çetelerin yarattığı statükoya karşı nasıl mücadele etmişsek, bu milletten güç alarak, bugün önümüzde yeni imtihanlar var. Bugün sosyal alanda yaratılmak istenen ırkçı statükoya, sosyal ve siyasal alanda yaratılmak istenen yeni bölücü statükoya ya da milliyetçilik perdesi adı altında bu ülkenin milli birlik ve kardeşliğini tahrip etmeye çalışan bu statükoya yine biz muhalefet edeceğiz. Bu statükoyu yine biz mağlup edeceğiz.''

Çelik ayrıca, toplantıya katılan teşkilatların bulunduğu illerin ilk seçimde AK Partili olması halinde toplantının doğru yapıldığı anlamına geleceğini belirterek, ''Adana ve Mersin'in AK Partili olması olmazsa olmazdır. Adana ve Mersin'i alacağız'' dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.