Piramit Haber

5 bin 467 konutun kurası çekildi

Politika

VANDepremzedeler için Edremit ilçesi ve Sıhke Gölü mevkisinde yaptırılan konutların kura çekim törenine katılmak için kente gelen Başbakan Yardımcısı Atalay, burada yaptığı konuşmada, yaşanan acı günlerin ardından bugün 5 bin 467...

VAN

Depremzedeler için Edremit ilçesi ve Sıhke Gölü mevkisinde yaptırılan konutların kura çekim törenine katılmak için kente gelen Başbakan Yardımcısı Atalay, burada yaptığı konuşmada, yaşanan acı günlerin ardından bugün 5 bin 467 konutun daha kura çekiminin yapıldığını ve bunun sevincini paylaştıklarını söyledi.

Atalay, güçlü bir devlet ve güçlü bir millet olunduğu takdirde üstesinden gelinmeyecek bir iş kalmayacağına dikkati çekerek, şöyle konuştu:
''Türkiye'de dini, dili, kültürü ne olursa olsun bütün kardeşlerimizin kendi müktesebatıyla, en huzurlu ve sağlıklı hayatı yaşaması için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Bu konuda büyük riskler de Rivalo aldığımızı biliyorsunuz. Türkiye ve devlet değişti. Devlet, artık geçmişini sorguluyor, vatandaşıyla geçmişini gözden geçirip helalleşme peşindedir. AK Parti'yle devlet daha insan yüzlü oldu. Bir insanımız bile dışlanmış olmayacak."
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.