Piramit Haber

2B için destek istedi

Politika

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 2B Yasası ile ilgili gerekli mücadeleyi yürüteceklerini, halktan da destek beklediklerini söyledi..



ANTALYA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'ya yaptığı 2 günlük ziyaret Kapsamında Kaş ilçesine bağlı Kalkan beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada, 2B Yasası ile ilgili gerekli mücadeleyi yürüteceklerini, halktan da destek beklediklerini söyledi.

Büyükşehir Yasası'nı eleştiren Kılıçdaroğlu, beldelerin kapatılmasının vatandaşı mağdur edeceğini savundu. Belde belediyelerinin açılması yönünde çalışma yapacaklarını kaydeden Kılıçdaroğlu, ''Size söz veriyorum. CHP'nin iktidarında kapatılan tüm belediyeleri yeniden açacağım'' dedi.

Kaş ilçesine bağlı Kınık beldesinde otobüsün üzerinden halkı selamlayan Kılıçdaroğlu,

''Antalya'ya geldik, Meclisi topluyorlar. Ama biz düşüncemizden vazgeçmiş değiliz. 2B arazisini vatandaşa vermek mi istiyorsunuz, bedeli ne olursa olsun emlak vergisi bedelini belirleyin, onun üzerinden de vatandaşa satarsınız ve bu sorun da bitmiş olur. Sizin hakkınızı korumak için 2 gündür Antalya'dayım. Birinci geri adımı attılar, ikinci geri adımı atmaları için desteğinizi istiyorum. Vatandaş böylece babasından, dedesinden kalan arazisine kavuşmuş olacak, sorun da bitmiş olacak. İsteğimiz bu'' şeklinde konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.