Piramit Haber

1970 model fordlara binerdik

Politika

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, ''İyi ki millet bu solculara itimat etmiyor. İtibar etseydi, 1970 model Fordlara, millet Mercedes niyetine binmeye devam ederdi'' dedi.

ISPARTA

Bekir Bozdağ, Isparta ziyareti kapsamında Vali Memduh Oğuz ile Eğirdir ilçesine bağlı Barla beldesindeki Barla Kız Kur'an Kursu'nu ziyaret etti ve Bediüzzaman Said Nursi'nin kaldığı, Isparta İl Özel İdaresi'nce yaptırılan tadilatı devam eden evde incelemelerde bulundu.

Daha sonra Ispartalı iş adamlarıyla bir araya gelen Bozdağ, Türkiye'nin çok iyi bir noktada olduğunu, ülkenin 2002 yılı öncesiyle kıyaslanamayacağını belirtti. 

Bozdağ, Türkiye'nin bugünlere kolay gelmediğini, engelleri direnç göstererek aştığını dile getirerek, şöyle dedi:
''İşte biz bu adımları attığımızda Türkiye, bambaşka noktalara geliyor. İyi ki millet bu solculara itimat etmiyor. İtibar etseydi, 1970 model Fordlara, millet Mercedes niyetine binmeye devam ederdi. Allah razı olsun ki onlara imkan vermediniz. Çünkü adamların zihniyeti ortada. Her yeniliğe karşılar, yenilik yapanlara 'mürteci' diye damga vuruyorlar. Türkiye'ye bakın hangi yenilik varsa bunlar eylem yaparlar. Onun için de biz diyoruz ki 'Türkiye'yi geleceğe götürecekse millet götürecektir.' Türkiye yıllardır özelleştirmesini yapamadı. Rusya bile özelleştirmesini bitirdi. Komünistler bütün özelleştirmesini yaptı, Komünizme karşı olan Türkiye hala yapamadı.''
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.