Piramit Haber

Yeni Sevgilisini Ailesiyle Tanıştırdı

Medya

Kıvanç Tatlıtuğ, Azra'dan Sonra İlk Kez Yeni Sevgilisini Ailesiyle Tanıştırdı.

Azra Akın'la 11 yılda dört kez ayrılıp bir araya gelen Kıvanç Tatlıtuğ, yaklaşık 2 aydır beraber olduğu Fransız model Florence Eugene ile evlilik yolunda ilerliyor.
Tatlıtuğ, 5 ay önce yollarını ayırdığı Akın'dan sonra ilk kez sevgilisini ailesiyle tanıştırdı. Akşam'dan Samet Aday'ın haberine göre; birlikte kamera karşısına geçtikleri dondurma reklamından sonra yakınlaşan aşıklar, önceki akşam Bodrum'da Tatlıtuğ Ailesi'nin diğer üyeleriyle bir araya geldi.

Palmarina'daki bir restoranda anne Nurten ve baba Erdem Tatlıtuğ'la uzun süre sohbet eden güzel manken, gecenin sonunda onayı almayı da başardı.

FLAŞLAR PATLADI, BABA GERİLDİ
Yemek sonrası patlayan flaşlar ise Tatlıtuğ'ların keyfini kaçırdı. Motosikletine doğru yönelen sevgililere eşlik eden baba Tatlıtuğ'un çekilen fotoğraflardan duyduğu rahatsızlık yüzüne yansıdı. Kadraja girmekten bir türlü kaçamayan ünlü oyuncu, gazetecilere yalnızca "Yeter" diyebildi.

ÇEKMEYİN EVLADIM

Tatlıtuğ Ailesi, muhabirleri karşılarında görünce neye uğradığını şaşırdı. Anne Nurten Tatlıtuğ ise gazetecilere, "Çekmeyin evladım" diyerek görüntü vermek istemedi.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.