Piramit Haber

Yeni kanalı belli oldu!

Medya

Kanal D'nin ipini çektiği ismin yeni kanalı belli oldu...

Kelebek Ödülleri Töreni'nde imza attığı skandal sonrası Kanal D'deki programı başlamadan biten Okan Bayülgen'in yeni adresi belli oldu.

Kelebek Ödülleri Töreni'nde Diriliş Ertuğrul ekibinin sahnede konuşmasını engelleyen ve ardından Diriliş Ertuğrul dizisiyle ilgili alaycı bir konuşma yapan Okan Bayülgen'in Kanal D'de başlaması planlanan programı, başlamadan bitmişti.

MESUT YAR YENİ ADRESİNİ YAZDI: 

 Mesut Yar, köşesinde Okan Bayülgen'in yeni adresini yazdı. Mesut Yar'ın iddiasına göre Okan Bayülgen, Zaga formatı için Blu TV ile anlaştı.

OKAN BAYÜLKEN KİMDİR?

Gerçek ismi Kaan Okan Bayülgen olan Türk gösteri adamı, oyuncu, tiyatro ve klip yönetmeni, yapımcı, seslendirme sanatçısı 23 Mart 1964 senesinde İstanbul'un Cihangir ilçesinde dünyaya gelmiştir.

19 Mayıs İlkokulu'ndan mezun olduktan sonra Galatasaray Lisesi'nde başlayan Bayülgen öğrenci hayatı boyunca müzik, edebiyat, folklor gibi kollarla ilgilenmiştir. Galatasaray Lisesi'nden Bodrum Lisesi'ne geçen Okan Bayülgen buradan da Şişli Lisesine geçmiş ve 1984 senesinde mezun olmuştur.

Fotoğrafcılık eğitimi almak için Fransa'ya giden Bayülgen, Tours Üniversitesi Hukuk ve Ekonomik Bilimler Fakültesi'nde hukuk okumaya başlamıştır. Ancak ani bir kararla tekrar Türkiye'ye dönen Bayülgen Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bölümü kaydolmuş ve bitirmiştir. 1989'da mezun olarak aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde yüksek lisans yapmıştır.

Bir çok programın sunuculuğunu yapan ve film seslendiren Okan Bayülgen son olarak TRT 1 ekranlarının Diriliş Ertuğrul dizisi hakkında söyledikleri ile gündeme gelmiştir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.