Piramit Haber

Ünlü televizyoncu saldırıya uğradı!

Medya

Can Tanrıyar, geçen akşam kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğradı. Burnu kırılan Tanrıyar, hastaneye kaldırıldı

 Türkiye'nin önde gelen televizyoncularından Can Tanrıyar, geçtiğimiz akşam Etiler'de saldırıya uğradı. Tanrıyar, saldırı sonrası fotoğrafını Twitter hesabından paylaştı. 
Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz'den Olaylı bir şekilde ayrılan Can Tanrıyar, geçtiğimiz hafta yeni bir albüm çıkartmış ve yollarını ayırdığı Petek Dinçöz'e bu şarkılarla gönderme yapmış, magazin programlarında yer alarak Dinçöz hakkında bomba açıklamalarda bulunmuştu. Petek Dinçöz ve annesi hakkında yaptığı çarpıcı açıklamalar magazin gündemine bomba gibi düşen Tanrıyar, uzun süre konuşulmuştu.
Ünlü televizyoncu geçen akşam kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğradı. Uğradığı saldırı sonucu burnu kırılan ve alnı patlayan Tanrıyar, hastaneye kaldırıldı. Kırık burnu için ameliyat olan ünlü televizyoncu, Twitter'dan fotoğrafını yayınlayarak "Çıktım ameliyattan iyiyim" dedi.

Tanrıyar'ın twitter hesabında dün "Ben Can beyin şoförüyüm. Sonunda bu da oldu (saldırıya uğradı). Geçen sabah yazmıştı, şimdi ameliyata giriyor ama bu adamı yıkamazlar! Can bey bu kadar uzak dururken neler yaptılar. Şahit benim ve iki gündür yaşanan tehditler!" sözleri yer aldı. Sonrasında olayla ilgili Tanrıyar'dan şu açıklama geldi:

"3-5 gündür Petek ve annesiyle bağlantıları olduğunu söyleyen ve Urfalı bir ağbinin adamları olduklarını söyleyen kişilerden abuk subuk mesajlar geliyordu!. Ne dert almışımız başımıza!.. Karakol-adliye bitti şimdi de hiç anlayamadığım bu! Bu adamlara bizi arattıranlara da beddua bile etmiyorum. Çünkü ben onları defterden sildim. Urfalı olduğunu ve Petek ve annesiyle ilişkisi olduğunu söyleyen adamlarla mücadele ediyorum. İnşallah bu duruma, bu kişiler tarafından düşürülmemişimdir. Bu beni şu anki acımdan daha çok acıtır.

İKİ AMELİYAT

Birileri (Petek Dinçöz ve annesini kastediyor) beni olmasa da şöförüm Engin'i arayıp bizle ilgisi yok dese de içim rahatlasa. Yoksa önemli değil, alnımın patlaması, burnumun kırılması. Ama 3 gün önceki mesajlardan sonra yaşanan bu tesadüf insanın içini fena acıtıyor! Ayrıca biliyorum ki polis yapanı bulur." Can Tanrıyar, saldırıdan sonra iki ameliyat geçirdiğini belirterek "Önce alnım dikildi, daha sonra kırılan burnum ameliyat edildi" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.