Piramit Haber

Ünlü oyuncu trafik kazası geçirdi! Durumu Hakkında...

Medya

Tolga Çevik trafik kazası geçirdi!

Komedyen Tolga Çevik, dün İzmir'de trafik kazası geçirdi. Ünlü isim, şans eseri kazayı yara almadan atlattı.

Tolga Çevik, dün İzmir Çeşme'de trafik kazası geçirdi. Hastanede yapılan kontrollerde, ünlü oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu anlaşıldı.

İki yıl önce de 1.2 milyon TL değerindeki otomobiliyle İstanbul Bağdat Caddesi'nde kaza geçiren Tolga Çevik'in kullandığı lüks araçta maddi hasar meydana geldi.

Tolga Çevik Kimdir?

Ünlü komedyen, oyuncu Tolga Çevik, 12 Mayıs 1974 yılında İstanbul’da doğdu. Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. “Avrupa Yakası” adlı dizide Sacit Kıral karakterini canlandırmış ve daha sonra diziden ayrılarak kendi hazırladığı “Komedi Dükkanı” adlı komedi programına ağırlık vermiştir.

1996 yılında Central Missouri State Üniversitesi'nin Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk bölümünden mezun olmuş ve eğitimi sırasında Amerikalı aktör Robin Williams'dan eğitim almıştır. Amerika'daki eğitimini tamamladıktan sonra Hadi Çaman Tiyatrosu'nda profesyonel hayatına başlamıştır. BKM oyuncusu olan Çevik, genellikle BKM yapımı film, dizi ve oyunlarda rol alır. Topluluğun Bana Bir Şeyhler Oluyor oyunu dışında, Yeditepe Oyuncuları'nın Kelebekler Özgürdür oyununda rol aldı.

Cem Yılmaz'ın kardeşi Özge Yılmaz ile evlidir. Biri kız diğeri erkek iki çocuk babasıdır. Komedi Dükkanı adlı programı TRT‘den sonra Star TV'de 2010 - 2011 sezonunda açmıştır. 15 Haziran 2011 tarihinde program "Yolun Sonu" adlı bir bölüm ile noktalanmıştır. Şu anda "Arkadaşım Hoş geldin !" adlı Komedi Dükkanı turnesinde yer almaktadır.

Tolga Çevik Boy 178, Kilo 74’tür.

Yorumlar (1)

açelya 9 Yıl Önce

bence aşağıya iniyor neden mi çünkü foğrafı çekerken bizi yanıltmışlar bakın iyice bakınnn

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.