Piramit Haber

Türkiye'ye hayranlıkla bakıyorum

Medya

Antalya'da podyuma çıkan ve büyük ilgi gören Adriana Lima, Türkiye'yi çok sevdiğini söyledi.

15. Dosso Dossi Fashion Show kapsamında düzenlenen defilede ünlü top model Adriana Lima podyuma çıktı.
Antalya Expo Center'da yerli tekstil üreticilerini yabancı alıcılarla bir araya getirmeyi amaçlayan Dosso Dossi Fashion Show kapsamında düzenlenen defileye Adriana Lima da katıldı. Podyumda yürüyen Lima'ya gazeteciler ve davetliler büyük ilgi gösterdi. Lima, defile süresince 4 ayrı kıyafet giydi. 

Organizasyonda, dünyaca ünlü performans grubu Kazaky, Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden Mustafa Sandal'ın eşi Emina Sandal da sahne aldı. 

Defileyi ''kızıl ajan''
olarak da bilinen Rus Anna Chapman da izledi. Defilenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Lima, Türkiye'ye geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Lima, ''Buradaki enerjiyi, insanları çok seviyorum. Türkiye'ye hayranlıkla bakıyorum'' dedi.
Ev alabilirim

''Jennifer Lopez İstanbul'dan ev aldı. Siz de ev almak istiyor musunuz-''
şeklindeki soruya Lima, ''Teklif gelirse niye olmasın'' yanıtını verdi. Türkiye'ye gelirken herhangi bir kuşku ya da kaygı duymadığını anlatan Lima, daha önce Sultanahmet ve Ayasofya Camisi'ni gezdiğini ve çok beğendiğini ifade etti. Çocuğunu ilk defa yalnız bırakarak seyahate çıktığına dikkati çeken Lima, ''Çocuğum diğer yatak odasında olsa bile kendimi kötü hissediyorum. O nedenle iyi değilim'' diye konuştu.  Gazetecilerin geçen yıl Antalya'da düzenlenen defileye katılamadığını hatırlatması üzerine Lima, ''Hem mutluydum hem de üzgündüm. Çocuk beklediğim için mutlu, gelemediğim için üzgündüm. Bugün buradayım'' şeklinde konuştu.
Türk kadınlarının çok güzel olduğunu da söyleyen Adriana Lima, bir soru üzerine Fenerbahçeli Alex ve eşini de yakından tanıdığını ve sevdiğini belirtti.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.