Piramit Haber

Teoman'dan Muhteşem Dönüş!

Medya

Ünlü Rock'çı Teoman, iki yıl aradan sonra yeniden Harbiye Açıkhava Sahnesi'ne çıktı.

İki yıl önce müziği bırakan, bir süre önce ise sahnelere geri döndüğünü açıklayan ünlü rock'çı Teoman, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde konser verdi. 26 Haziran'dan 28 Temmuz'a ertelenen konser öncesi, Teoman hayranları Açıkhava'yı hınca hınç doldurdu. çığlıklar
EŞLİĞİNDE ÇIKTI
Ünlü şarkıcı; yaklaşık dört bin kişinin katıldığı konserinde, hayranlarının çığlıkları eşliğinde sahneye çıktı. Sevilen şarkısı 'Rüzgar Gülü' ile konsere başlayan Teoman, sahnede yine konuşmayıp şarkılarını seslendirmeyi tercih etti. Hem çalıp, hem söyleyen ünlü şarkıcı, önceki yıllardaki sahne performanslarını aratmadı. Özellikle genç kızlar, Teoman'a büyük ilgi gösterdi. Ünlü şarkıcıyı dinleyenler arasında; Ayşe Boyner ve Tanem Sivar da vardı.

KONSERDEN DİKKAT ÇEKEN NOTLAR
Saat 21.00'de konsere çıkması beklenen Teoman, saat 21.30'da sevenleriyle buluştu. Yarım saatlik gecikme, hayranları tarafından alkışlarla protesto edildi.

'Rüzgar Gülü', 'Renkli Rüyalar Oteli', 'Paramparça ve '17' gibi şarkılarını arka arkaya söyleyen ünlü rock'çı, herkesi coşturdu.

HAYRANLARI DOYAMADI

Hafif kırlaşmış saçlarıyla genç kızların ilgi odağı olan Teoman'ın sahne performansı büyük beğeni topladı. Beş şarkıdan sonra konserine ara veren Teoman, hayranlarına "Bu ara, sizin için" diye espri yaptı.

Sigara içmenin yasak olduğu mekanda, sigara içenler uyarıldı. Yine de gizli gizli içenler dikkat çekti.

İki saat boyunca sahnede kalan Teoman'a hayranları doyamadı.

Ünlü rock'çı, siyah kıyafeti ve siyah-beyaz ayakkabılarıyla çok şıktı.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.