Piramit Haber

Tarkan'ın avukatının basın açıklaması

Medya

Türkiye’nin dünyaca ünlü megastarı Tarkan Tevetoğlu’nun avukatı Yunus Egemenoğulu, basına gönderdiği yazılı açıklamada, sanatçının hakkındaki davanın sonuçlandığını belirtti.

 Tarkan’ın "kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak" suçundan 1 yıldan 2 yıla kadar hapis cezası isteminde bulunulan davada karar açıklandı. Uyuşturucu davasında Tarkan için hapis veya para cezası almadığı belirtilen açıklamada sadece tedbir amaçlı olarak "denetimli serbestlik " uygulanmasına karar verildiği belirtildi.
Tarkan gözaltına alındığında Türkiye’nin önde gelen medya kuruluşları birbirleriyle yarışırken, açıklanan karar ile ilgili büyük medya kuruluşlarında hiçbir habere yer verilmemesi dikkat çekti.


işte Tarkan'ın avukatının basın açıklaması


Müvekkilimiz Tarkan Tevetoğlu, denetimli serbestlik tedbiri uygulanması istemiyle yargılanmaktaydı.

Devam etmekte olan yargılamanın bugünkü duruşmasında dava sonuçlanmıştır. Mahkeme tarfından açıklanan kararda Müvekkilimiz Tarkan TEVETOĞLU hakkında; hapis ya da para cezası gibi herhangi bir cezai yaptırım uygulanmamış olup, sadece tedbir mahiyetinde denetimli serbestlik kararı verilmiştir.

Bu karar çerçevesinde, denetimli serbestlik süresinin prosedürlere uygun biçimde geçirilmesi ile birlikte müvekkilimiz hakkında açılmış olan davanın tüm sonuçları ile birlikte düşmesine karar verilecektir.

Komuoyunun bilgilerine saygı ile sunarız.


TARKAN TEVETOĞLU VEKİLİ
AV.YUNUS EGEMENOĞLU
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.