Piramit Haber

Survivor Duygu'dan şaşırtan itiraf! Günde üç kere...

Medya

Duygu Çetinkaya adadan döndükten sonra yaşadıklarını ve final bölümünü anlattı

 Survivor Gönüllüler takımında yarışıp on birinci hafta elenen Duygu Çetinkaya, Akmerkez'de görüntülendi. Final bölümü için Kıbrıs'a giden güzel yarışmacı geçtiğimiz günlerde geri döndü ve yeni projelerinden bahsetti. Duygu Çetinkaya " Bir çok dizi, sinema, reklam hatta tiyatro teklifi alıyorum. Eylüle kadar almaya devam edeceğimi tahmin ediyorum, o yüzden hiç birine onay vermedim. Yeni yayın dönemi başlamadan önce kendim için en iyi olanı seçeceğim" diyerek 2013-2014 yayın döneminde de ekranlarda boy göstereceğinin müjdesini verdi.
Ayaklıgazete'nin haberine göre Duygu Çetinkaya, alışveriş merkezinden ayrılmadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Güzel yarışmacı Survivor'ın finali hakkında " Üç aşağı beş yukarı benim tahminlerim doğru çıktı. Allah gönlüme göre verdi. Doğukan da haketti ama Hilmi Cem için çok daha güzel oldu. Umarım bundan sonra her şey gönlünün istediği gibi gelişir. Hilmi'nin parayı kazanmasına çok sevindim, ihtiyacı olduğunu düşünüyordum." dedi.

Duygu Çetinkaya " En çok neyi özlediniz?" sorusunu "Arkadaşlarımı çok özlemişim, beş günüm ailem ve arkadaşlarımla birlikte geçti. Gezip dolaşmayı, eğlenmeyi özledim. Ama aynı zamanda adayı da çok özlüyorum." dedi. 

"GÜNDE ÜÇ KERE KIYAFET DEĞİŞTİRİYORUM"

Topuklu ayakkabı giymeyi özleyip özlemediği sorulan Duygu Çetinkaya "Buraya döndüğümde benim için gerçekleşen en tatlı olay dolabımı açtığımda tüm kıyafetlerimi yeni almış gibi oldum. Hepsini giymeyi o kadar özlemişim ki günde üç kere kıyafet değiştiriyorum. O kadar yabancılaştım ki hepsi sıfır gibi geliyor bana." dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.