Piramit Haber

Survivor'da kim elenecek?

Medya

Survivor adasında bu hafta eleme olmayınca kim elendi sorusunun yanıtı önümüzdeki haftaya kaldı.

Acun Ilıcalı eleme kurallarını da değiştirdi. Eskiden önce SMS oylaması yapılıyor sonra elenecek isim çıkıyordu. Bundan böyle adaylar belirlendikten sonra SMS oylaması yapılacak. Bu da tüm hesapları altüst edecek.
Survivor gönüllüler takımından elenecek isimler Serkay Tütüncü ve Gizem Kerimoğlu oldu. Survivor'da bu hafta dokunulmazlığı kaybeden takım da iki ismi elemeye çıkaracak. Bu ünlüler takımı da olabilir. Bu durumda her iki takımdan çıkan 4 aday için SMS oylaması yapılacak ve sıralamada en altta yer alan isim elenecek. 

Survivor'da adaların birleşmesine 1 hafta kala gerçekleşecek olan eleme kritik önemde. Birleşme öncesi kimse adaya veda etmek istemiyor. Bu noktada herşeyi Survivor SMS oylaması sonuçları ve oy sıralaması belirleyecek.

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER OY SIRALAMASI 2016 SMS SONUÇLARI


Survivor gönüllüre oy sıralamasında SMS birincisi olan ismin kim olacağı büyük merak konusu. Zira Semih Öztürk gönüllüler takımında yapılan iki SMS oylamasında birinci çıkmıştı. Onun ünlüler takımına geçmesinin ardından gönüllüler SMS sıralaması merak ediliyor. Gönüllüler takımında daha önce Serkay Tütüncü ve Damla Can SMS ikincisi çıkmıştı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.