Piramit Haber

Survivor adasına gidecek ünlüler 2013

Medya

Survivor'daki Ünlüler ve Gönüllüler'in birleşmesinden önce yapılacak olan partiye Türkiye'den sürpriz konuklar katılıyor.

 Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı Survivor yarışmasında bu hafta Gönüllüler ve Ünlüler'in adaları birleşeceği için bir hafta boyunca etkinlikler yapılacak.
Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının bu seneki galibi Atalay Demirci'nin şov yapacağı adada en büyük sürprizi İşler Güçler dizisinin başrol oyuncuları Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celal Cengiz yapacak.

Dört bölüm sonra final yapacak olan dizinin finalini çeken ünlü oyuncular, Survivor Adası'ndaki Ünlüler ve Gönüllüler'e sürpriz yaparak adaya gelecekler. 

Kahkaha dolu anların yaşanacağı İşler Güçler'li Survivor, bu hafta sonu yayınlanacak.

Acun Ilıcalı'dan çarpıcı açıklamalar


Kanaltürk'te yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın hazırlayıp sunduğu "Bunu Konuşalım" programına katılan Acun Ilıcalı yeni sezon ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Bunu Konuşalım' programına Acun Ilıcalı konuk oldu. Şu sıralar yarışma programları ile gündemde olan Ilıcalı, yapımcılığını üstlendiği Survivor ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Survivor'ın pahalı bir yapım olduğunu belirten Ilıcalı "Abartısız söylüyorum bu yıl maliyeti 16 milyon TL'yi buldu. Bunun yaklaşık 3 milyonu konaklama ücretimiz. 150 kişilik bir ekiple 90 gün Panama’da kalacağız" dedi.

Ilıcalı, Ünlüler takımındaki isimlerin de iddia edilenin astronomik rakamlar almadığını söyledi.Yarışmaya katılan ünlülerin aldığı rakamın mesleklerini icra ettikleri zaman aldığından fazla olmadığını söyleyen ünlü televizyoncu; 'Yarışmada bulundukları sürede çalışmış olsalardı, ne kazanacaklarsa onu alıyorlar.' dedi.

Acun Ilıcalı Taner Tolga Tarlacı'nın tweet'leriyle ilgili olarak ise "Nihat ve Taner ödül oyununu kazandılar. Otele gittiler. Orada ne yaşadıkları beni bağlamaz. Çünkü yarışmacıları adım adım takip etmiyorum" açıklamasını yaptı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.