Piramit Haber

Sibel Can'ı kızdırdılar: İğrençsiniz!

Medya

Sibel Can‘dan basın mensuplarına ağır sözler

 Nişantaşı Amerikan Hastanesi'ne doğum yapan bir arkadaşını ziyaret için gelen Sibel Can'ın gazetecilerle güzel başlayan sohbeti kötü bitti. Şarkıcı Sibel Can oğlu hakkında Hakan Ural'ın yaptığı açıklamayı soran muhabire ağır eleştiride bulundu.

Son albümü ve Günay Restorant'ta sahne alacağı hakkında bilgi veren şarkıcı konu ailesine gelince sinirlerine hakim olamadı.

Geçtiğimiz hafta Hakan Ural'ın oğlu Engincan hakkında “ Oğlum gay olursa ona müdahale etmem” dediği gazetelere yansımıştı... 
Sibel Can'a bu konu hakkındaki düşüncelerini soran bir gazete muhabiri "Sibel Hanım, Hakan Bey'in geçen hafta oğlunuz hakkındaki düşünceleri basına yansımıştı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Öyle bir durumda müdahale eder misiniz?" diye sorusunu yöneltince olanlar oldu.

Sibel Can soruyu duyunca muhabire "İğrençsiniz, iğrenç sorular soruyorsunuz ailem hakkında böyle sorular sormamalısınız" dedi.
Başka bir muhabirin sinirlenen şarkıcıyı yatıştırmak amaçlı özür dilemesi ise fayda etmedi. her zaman basınla arası iyi olan Sibel Can sinirli bir şekilde provalar için sahne alacağı mekana gitti. 

Yorumlar (1)

Halil yoğurt 10 Yıl Önce

cok para adami bir zamandan sonra be yaptiracagini bilmez ya gay olur yada topluma fayda etmeyen pespara etmez biri olur

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.