Piramit Haber

Show TV'den şaşırtan karar!

Medya

Show TV beklediği performansı alamadığı 3 programı yayından kaldırdı. Programların arasında 'Kelime Oyunu'nun da olması birçok kişiyi üzdü.

 Show TV, üç programı yayından kaldırdı. Medya tava’nın haberine göre prototipte yapılacak değişikliklerin sinyallerini veren kanal yönetimi, ocak ayını beklemeden o programları bitirme kararı aldı. Ekrana veda edecek programlar arasında 'Kelime Oyunu', ' Moda Takibi' ve 'Hayata Dokunmak Lazım' var.
Gezi olaylarında polisin oransıtış şiddeti, yaşana olaylar ve müdahaleleri ele alan, bu olaylarla ilgili eleştirel kelimeleri yayınlayan Kelime Oyunu programı 17 Aralık operasyonuna da gündemine almıştı. Ali İhsan Varol, Programda yarışmada 'Halk ağzında rüşvet alan sormuştu. Sorunun doğru yanıtı 'Yiyici' olarak belirtilmişti.




ÜNLÜLER İSYAN ETTİ


Kelime Oyunu'nun yayından kaldırılması birçok ünlü ismin de tepkisini çekti.

Cem Yılmaz: Tv deki en temiz ,düzgün program Kelime Oyunu yayından kaldırılmış...Ayıp.. gönüllü konuk olmuştum ..en sevdiğimiz programdı.Yakıştıramadım

Levent Üzümcü: Nasıl olsa kimin haklı değil kimin kalabalık olduğu sisteme aşırı ileri demokrasi denir

Ebru Çapa: Kelime Oyunu televiyon kanalizasyonunda pırlanta değerinde program, Ali İhsan Varol da 10 numara 5 yıldız adam. Show kendi derdine yansın.

Tolga Çevik: E şimdi "Kelime Oyunu"nu yayından kaldırdın...peki "ip cambazlarını" ne yapacaksın?

Kaan Yakuphan: Demek ki artık kelimeler de yasak. Sözlüklerden de çıkartılabilir ya zihinlerden !!

Sevim Gözay: Acun'un yerinde olsam şu an Ali İhsan Varol'u arıyor olurdum.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.