Piramit Haber

Oyuncu Arda Kural'a Şizofreni Teşhisi!

Medya

Oyuncunun, son olarak maden ocağından çıkardığını iddia ettiği taşları, bir kuyumcuya satmaya çalışınca polis tarafından tutuklandığı bildirildi

Hollywood yıldızı Leonardo DiCaprio'ya benzerliğiyle 'yerli Leonardo' adını alan oyuncu Arda Kural, şizofreni başlangıcı teşhisiyle hastaneye kaldırıldı.
Basında yer alan habere göre, 'Emret Komutanım' dizisiyle tanınan Kural, Sabah gazetesinden Başak Çokan'ın haberinde, yakın bir arkadaşının, onu tanıyanlara attığı şu SMS'le ortaya çıktı:
"Arda Kural, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatmıştır. Onun için manevi desteğinizi ve dualarınızı eksik etmeyin!"

Bir süre önce tutuklanmıştı.

Kural'ın bir süre önce bunalıma girdiği öğrenildi. Oyuncunun, son olarak maden ocağından çıkardığını iddia ettiği taşları, bir kuyumcuya satmaya çalışınca polis tarafından tutuklandığı bildirildi.

Ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi altına alınan Kural'a, şizofreni başlangıcı teşhisi kondu.

Piramit Haber olarak Arda Kural'a acil şifalar diliyoruz.Eğer erken teşhis konulmuşsa bu sevindirici bir haber, ilk önce ailesinin ve çevresinin, ona çok yardımcı olması lazım, ilaçlar kısmen iyi gelsede, bu tip rahatsızlıklar genellikle kendi kendine girilen mücadele ile atlatılıyor.. Allah şifa versin ve kimseyide böyle berbat bir rahatsızlıkla sınamasın diyoruz. Gerçekten üzüldük. Sevenleri, sevmeyenleri dua etmenin, tanıyanlarının ziyaret zamanlarını öğrenip ziyarete gitmesinin zamanıdır diye düşünüyoruz. Piramit Haber


ARDA KURALIN ANNESİ KONUŞTU O KONUŞMA İÇİN TIKLAYINIZ
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.