Piramit Haber

Olay yorumlar yapıldı!

Medya

Şarkıcı Sibel Alaş'ın şehitlerle ilgili attığı tweet tepki topladı. Alaş, 'şehitler ölmez vatan bölünmez' sözleri için olay yorumda bulundu.

Şarkıcı Sibel Alaş terör olayları sonrası şehit cenazelerinde söylenen 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' sözüne atıfta bulundu. Alaş bu sözün 'ezberletilmiş bir avuntu' olduğunu savundu.

"EZBERLETİLMİŞ AVUNTU"
Alaş'ın attığı tweet ise şöyle;

-Nefret ediyorum ezberletilmiş avuntulardan. "Ölmez" dediğin şehidin anasına, babasına, çoluğuna çocuğuna, sevdiğine, sevdiceğine sor bir de.

-Başına bir iş gelmeyecekse... Ya da gelecekse gelsin... Şehitler ölür, biraz daha sıkı çalışırsanız vatan da bölünür.

Alaş, daha sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Tv de yaptığı bir açıklamda söylediği "Evlatlarımızı fedaya hazırız" konuşmasının başlık görseli ile şu açıklamayı yaptı;

-Kimin evlatlarını feda etmeye hazırsınız? Sordunuz mu evlatlara, "Feda edilmeye razı mısınız?"

Alaş, gelen bazı tehtidler üzerine şu şakilde cevaplar yazdı;
-Son tahlilde azizim; sen ne kadar küfretsen de, tehdit savursan da, korkutmaya çalışsan da ben "eyvallah" demeyeceğim evlatların ölmesine…
-Zehirli mesajlar yağmış. Yorulmayın boşuna. Ne küfrünüzün kıymeti var nazarımda ne de tehdidinizin. Demirden korkan trene binmez yahu.





Yorumlar (7)

Ayşegül Deren 9 Yıl Önce

Harikasın Sibel.. sonuna kadar seni destekliyorum. Kimin evladını feda ediyorsunuz? kime sordunuz?

Filiz Dalkıran Tokmakci 9 Yıl Önce

Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar.

Merve 9 Yıl Önce

Kadın haklı çok doğruyu söylemiş. Önce Cumhurbaşkanı başbakan kendi evladını feda etmek için oraya göndersin daha sonra başkasının evladının kanı üzerinden politika yapsın.

TC. Gözde Demir 9 Yıl Önce

Siz kendi çocuklarınızı böyle pisi pisine boş bir iktidar ve çıkarlarınız için feda edin önce. kendi hırsınız ve tek başınıza iktidar olabilmek için her yol sizler için mubah olmuş. Allah diye diye gezersiniz ama Allah için hiçbir şey yapmıyorsunuz.

Sinan Demirci 9 Yıl Önce

Niye tepki çekmiş doğru söylüyor kendi oğullarına kiyamayan godonanlar halkın çocuklarını feda edemez.

Erkan Çam 9 Yıl Önce

Herkes önce haddini bilecek. tepki verecek en son kisiler neden on saflarda yer almaya çalışıyorlar. şımarıklığa gerek yok.

Mehmet 9 Yıl Önce

Kadın çok çok haklı.. AKP olarak çözüm için, çözüm sürecini ortaya attınız madem, bu olayı da çözün. Neden başkasının, evladının kanı üzerinde siyasi rant sağlamaya çalışıyorsunuz? Çok istiyorsanız Sen ve senin gibi siyasi rantçılar kendi "Evlatlarınızı fedaya hazır edin" konuşarak çözüm varken, oy kaybettiniz diye evlatlarımızı pisi pisine öldürtmeyiz. gidin kendi çıkarınız için kendi evlatlarınızı öldürtün. Birde şehit yalanına inandırıyorlar insanları... Ne şehidi kardeşim Allah aşkına... Biri Allah rızası için bu ölenlerin şehit olmadığını, çünkü o dağa çıkanların %90'ı Ahmet, Mehmet, Mustafa, Ayşe, Fatma, olduğunu ve her iki tarafın da birilerinin siyasi çıkarları için katledildiğini anlatsınlar.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.