Piramit Haber

O olayın perde arkası ortaya çıktı!

Medya

Senem Kuyucuoğlu'nun, geçen yaz kişiye özel defile yapmak için gittiği teknede darp edildiği ve şikayetinden vazgeçmesi için karşı tarafla 225 bin liraya uzlaştığı ortaya çıktı.

Senem Kuyucuoğlu geçtiğimiz hafta uyuşturucu kullanırken çekilmiş fotoğraflarıyla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Kuyucuoğlu'nun bir başka skandala daha karıştığı ortaya çıktı.
Geçen yaz İzmir Adliyesi çıkışında koltuk değneğiyle görüntülenen mankenin yaşadığı olayların perde arkası ortaya çıktı.

Kokain içerken ve hemcinsleriyle aykırı pozlarıyla gündem yaratan Senem Kuyucuoğlu hakkında, dün şok bir gelişme daha yaşandı. Güzel mankenin bilgisayarını çalıp Twitter hesabını kullanmaya başlayan Mert Ortaç isimli hacker ortaya attığı yeni iddialar ve video görüntüleriyle dudak uçuklattı.

İddiaya göre uyuşturucunun pençesine düşen Kuyucuoğlu'na, "teknesinde defile adı altında kızlarla alem yapmak isteyen" bir işadamının olduğu söylendi.

MARMARİS'TE ALEM
Bunun üzerine aracı olan kişi teknede kokain olduğunu da belirterek teklifi cazip hale getirdi. İstanbul'un en lüks alışveriş merkezinin ortaklarından olan Z.K.'nın ismini duyunca teklifi kabul eden Kuyucuoğlu, birkaç manken arkadaşını da ayarlayarak partiye hazırlandı. Ancak Marmaris'teki tekneye giden Kuyucuoğlu ve arkadaşları beklemedikleri sonuçla karşılaştı.

'DENİZE ATACAKLARDI'
Kuyucuoğlu'nun hazırladığı iddia edilen tutanaklarda şunlar yazılıydı: "Tekneye gittiğimde işadamı Z.K.'yı gördüm. Fuhuş için gelen arkadaşlarım işlerini yapmaya başladı. Lakin teknede kokain olmadığını öğrendim. Sinirlenip tekneden inmek istediğimi söyledim.

Bu sırada Z.K.'nın arkadaşlarından M. isimli şahıs beni durdurmak istedi. Karşı çıkıp kendisini ittim. Daha sonra geminin kaptanı ve diğerleri üzerime yürüyüp beni darp ettiler. Denize atmak istediler. Fakat beni tekneye davet eden arkadaşım engel oldu. Şikayetçi olmamam kaydıyla beni hastaneye götürdüler. Sonrasında darp raporu aldım.

'BANA PARA VERDİLER'
Devreye giren arkadaşlarım ve Z.K.'nın avukatı sayesinde karşımdaki kişiler tehditlerine son verdi. Ben annemi ve ablamı dinleyip savcılığa suç duyurusunda bulundum. Adı geçen kişiler de rezil olmamak için benimle uzlaşma yoluna gitti. 225 bin TL'ye anlaştık. 125 bin lira bana ödendi. Bir kısmını avukatıma verdim. Kalan kısmıyla da annem İzmir'den ev aldı."

senem kuyucuoğlu mert ortaç, mert ortaç kimdir DARP RAPORU

Teknede darp edilen Senem Kuyucuoğlu, ardından hastaneye giderek darp raporu aldı. Olayın ayrıntılarını belgeleyen ünlü manken, daha sonra suç duyurusunda bulundu.

'BEN HATA YAPTIM AİLEMİN YÜZ KARASI OLDUM!'
Ünlü manken Senem Kuyucuoğlu, önceki gün Beyaz TV'de 'Söylemezsem Olmaz' isimli televizyon programına katıldı. İlk ve son kez televizyonda soruları yanıtladığını söyleyen Kuyucuoğlu, "Ben hata yaptım. Ne yaptıysam kendime yaptım. Ben bağımlı değilim. O dönem boşluktan ve gelecek kaygısından dolayı bu hatayı yaptım" dedi.

'ÖLÜMDEN KORKMUYORUM'
Kuyucuoğlu sözlerine şöyle devam etti: "Bu fotoğraflar çocuklara kötü örnek olacak ama bu konuda kimseyi suçlamıyorum. Ben kendim yaptım, ailemin yüz karasıyım. Ben bitmişim ama bundan sonra aileler çocuklarını yalnız bırakmasın, her zaman yanlarında olsunlar." Fotoğrafları yüzünden tehdit aldığını ve her an vurulabilme ihtimali olduğunu belirten Kuyucuoğlu, "Ölümden korkmuyorum" dedi.

Bu kötü alışkanlığa; oyuncu Tolga Karel'in kendisine "İçer misin?" diyerek uyuşturucu teklif etmesiyle başladığını belirten ünlü manken sözlerine şöyle devam etti: "Birçok iş teklifi alıyorum. Ben disiplinli biriyim. Bu camiada veya başka bir işte paramı kazanıp artık kendi hayatımı yaşayacağım. Ben gemileri yaktım, hayatım bitmiş durumda. Gençler benden ders alıp hayatlarına çeki düzen versin."

'ŞENAY BENİM ABLAMDIR'

Senem Kuyucuoğlu; Şenay Akay'la ilgili iddialar hakkında ise şu yorumu yaptı: "Şenay ablamdır, bana ablalık etmiştir. Tüm modeller bana cephe aldığında, o bana oturduğu sandalyesini bile vermiştir. Ben diğer modeller gibi değilim; oyunu kuralına göre oynamadım, önümü kestiler. Benim için maddiyat önemli değil."

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.