Piramit Haber

O ayrıntı gözden kaçmadı!

Medya

Ebru Gündeş'in dört saatlik alışverişinde parmağında evlilik yüzüğünün bulunmadığı gözden kaçmadı.

Alışverişlere yaptığı büyük harcamalarla adından sıkça söz ettiren ünlü sanatçı Ebru Gündeş, önceki gün yine yaptığı alışverişle magazin gündeminde adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Gündeş, önceki gün dünyaca ünlü markaların bulunduğu Kanyon’daki Harvey Nichols’ mağazasına geldi.
Bu arada eşinden ayrılacağı söylenen ebru gündeşin parmağında yüzük olmadığı da dikkatlerden kaçmadı ve acaba dedikodular doğru mu diye sordurdu…

ebrugundeskapak1.jpgÜnlü sanatçı dikkat çekmemek için Alışveriş Merkezin arka kapısından giriş yaptı. Şarkıcı, mağazada tam dört saat alışveriş yaptı. Mağaza çalışanları Gündeş için adeta seferber oldu. Ünlü sanatçıya yüzlerce kıyafet bakıp denedi. Ünlü sanatçı için 6-7 kişilik mağaza çalışanı kıyafet denemesine yardımcı oldu. Alışveriş sırasında Ebru Gündeş’e ikramlar hiç eksik olmadı.

Ünlü sanatçı, kendisine alışveriş yaparken eşi Reza Zarrab ve kızı Alara için de kışlık kıyafetler beğendi. Alışveriş sırasında Ebru Gündeş ilgilenen mağaza personeli koşuşturmaktan adeta yorgun düştüler. Ayrıca alışveriş sırasında yakın koruması bir an bile olsun ünlü sanatçının yanından ayrılmadı.

Bu arada edinen bilgiye göre mağazada çalışan tüm personel’de mağaza yetkilileri tarafından ünlü sanatçının yaptığı bu alışveriş hakkındaki bilgileri sızdırılması konusunda tek tek uyarlıldığı öğrenildi.

Gündeş, aldığı ürünleri Kanlıca’daki yalısına göndermesini talep ederken, mağazadan yakın arkadaşlarıyla ayrıldı.

Şıklığıyla dikkat çeken ünlü sanatçının makyajsız oluşu ve dudağındaki uçuk gözlerden kaçmadı. Daha önce çıkan iddalara göre, Gündeş, bu mağazadan a yapmış olduğu alışveriş karşılığında kasaya bir hane parası bıraktı, yekün 400 bin lira ödedi.

Ünlü sanatçı’in önceki sene de Harvey Nichols’tan seçkin müşterilere verilmekte olan kartında 300 bin lira hediye parasının biriktiği öne sürülmüştü. Ebru Gündeş’in 1,5 milyon TL’lik alışveriş karşılığında 300 bin TL kadar hediye çeki biriktirdiği de gelen haberler arasında yer almıştı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.