Piramit Haber

Nusret yine yapacağını yaptı

Medya

Nusret Bu Kez Kıymayla Şov Yaptı, 3.5 Milyon Kişi İzledi

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla tüm dünyanın dikkatini çekmeyi başaran Nusret, son şovuyla yine herkesi kendine hayran bıraktı.

Yayınladığı videolar ile sosyal medyayı sallayan Nusret, yeni paylaşımı ile yine adından söz ettireceğe benziyor.

3.5 MİLYONDAN FAZLA İZLENDİ

Bu kez eline bıçağı alıp kıyma makinesinin başına geçen Nusret'in şovu, kısa sürede 3.5 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.

Nusr-et’in Kurulması 

Bu işi kendi yapmak istediği halde kendi yerini açacak kadar parası yoktu ve eski dostu olan Mithat Erdem ile birlikte ortak bir dükkan açarak ilk adımı atmıştır. İstenilenden de hızlı büyüyen Nusret çok kısa bir sürede iş için yatırdığı parayı çıkardıklarını söylemiştir. Dükkan zincirleri kuran Nusret yalnızca Türkiye’de değil dünyanın değişik yerlerinde kasap ve restoran dükkanı iş yapmaktadır. Nusret Gökçe için bir dönüm noktası olan 2007 yılında İstinye Park’ta kasap ve restoran işinde çalıştığı yıllardır. Nusret kasaplık işinde kendini geliştirmek için Amerika, Japonya gibi birçok dış ülkeye giderek bu mesleğin oralarda nasıl olduğuna kendi gözleri ile bakmıştır.

Birçok Yabancı ülkelere giden Nusret bu işi kafasına koymuştur ve yabancı dili olmadığı halde oralara giderek bu işin pratikliğini sağlamıştır. Son maaşı ve 9 bin lira gibi bir parayı bankadan kredi çekerek gittiği Arjantin’de 3 ay kalarak kasapları, restoranları ve çiftlikleri gezerek bilgi edinmiştir. Memleketimize döndüğünde maaşlı işine devam etmiştir. Edindiği iş deneyimlerini Türkiye’de uygulamaya kafasında kurgulayan Nusret neler yapacağını kafasında netleştirmiştir. O zamanlar çalıştığı restoran da edindiği birçok deneyimi uygulamaya başlamıştır. Nusret bununla yetinmeyip 2010 yılında Amerika’ya gitmiştir. Oraya giderek Amerika’nın en meşhur dört restoranında ücret almadan çalıştığını da söylemektedir. Yeniden Türkiye’ye geri döndüğünde maaşlı işinden de olmuştur lakin amacı zaten kendi dükkanını kurmaktır. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.