Piramit Haber

NAGİHAN KARADERE KONUŞTU : 10 BİN UERO İSTEDİLER

Medya

Survivor Nagihan Karadere'nin eşinin çırıpçıplak mesajı olay yarattı. Nagihan Karadere kocasının bu çıplak mesajını kendisine para şantajı yapılınca öğrendi. Nagihan Karadere canlı yayınına çıktı ve eşi Uğur Gökçe'nin ihanetine dair konuştu. Şokta olan Nagihan ağlamaklı sesle olanları anlattı.

NAGİHAN'IN EŞİNİN ÇIPLAK FOTOĞRAFI
Nagihan Karadere'nin eşi Uğur Gökçe'nin söz konusu fotoğrafı bir kadına gönderdiği ortaya çıktı. Kadın da ona videolarını atmış. Bütün yazışmaları da tutan kadın ardından Nagihan'ın eşini tehdit etmeye başlamış.

NAGİHAN'IN NAMUSLU KOCASI

Nagihan Karadere'nin eşinin bu çıplak fotoğrafı evlerinin banyosunda çektiği öne sürülüyor. Fotoğraflar sosyal medyaya 'Nagihan'ın namuslu kocası' yazısıyla servis edilince skandal patlak verdi.

NAGİHAN KARADERE AĞLADI

İhaneti öğrenen Nagihan Karadere yıkıldı. Ağlayarak ihanete tepki veren Nagihan Karadere boşanıp boşanmamakta kararsız. Her ihtimalin gündemde olduğunu belirten Nagihan Karadere olayın detaylarını canlı yayınına çıkıp anlattı.

NAGİHAN KARADERE SURVİVOR'DA ALDATILDI

İddiaya göre Nagihan Karadere'yi kocası o Survivor'dayken aldattı. Ancak olayın ortaya çıkışı yeni oldu. Nagihan Karadere'nin aldatılmadan ve şantajdan iki gün önce haberi oldu.

NAGİHAN KARADERE KONUŞTU : 10 BİN UERO İSTEDİLER

Nagihan Karadere görüntüler için eşinden 10 bin Euro istendiğini söyledi. Nagihan 'Şu an bende hiçbir şey bilmiyorum. Detayını önümüzdeki günlerde öğreneceğim.' dedi.

Nagihan'ın eşi Uğur Gökçe'yi uzun süredir tehdit eden kadın ondan para alamayınca karısı Nagihan'a gelmiş. Nagihan Karadere olaydan gelen ısrarlı bir mesajla haberdar olmuş.

NAGİHAN AĞLAYARAK ANLATTI
İşte Nagihan Karadere'nin olay ve eşiyle ilgili anlattıkları;
-"Biraz anlayışlı olsunlar diyen Nagihan Karadere 'Şu an Uğur'un üzerine gidiyorlardır,. Çünkü bir kızım var onun bundan etkilenmesini istemiyorum.

BOŞANACAK MI?

-"Evlilik ne olacak ne bitecek bilemiyorum. Şu an boşanıyor musun diye beni arıyorlar ama bununla ilgili konuşmak istemiyorum."

İKİ GÜN ÖNCE ÖĞRENDİM

-"Bir ısrarlı mesaj geldi. Eşinin bende fotoğrafları ve görüntüleri var. Bana şu kadar para vermezsen basına vereceğiz dediler. Kız Türk ama kendini deşifre etmemek için bir Romanya numarası verdiler.Görüntüleri görünce ben şoka girdim. Eşime döndüm o da bir şey söyleyemedi. En hafif bir şekilde bu olaydan nasıl çıkarız onu düşünüyorum. Eşimden asla böyle bir şey beklemezdim.Her şeyi bir kenara bırakıp kızımıza benden daha çok bakıyor. Kızım da ona benden çok daha fazla düşkün. Babası gözünün önünde olmayınca odaları geziyor.Bu tarz kötü görüntüler ortaya çıkmış olsa da eşim çok beyefendi bir insan. Öyle bir insanın böyle bir duruma gelmesi de beni üzüyor.Ayrılınca da sorun bitmiyor. Ayrılacaksak ayrılacağız. Eğriyi doğruyu bulup ona göre hareket edeceğiz.Yaşıyorum ama nasıl yaşadım bilmiyorum. Bu 3-4 günü nasıl atlattım bilmiyorum. Bir şantaj söz konusu. Eşimden para sızdırmak istemişler. Ondan sızdıramayınca bana döndüler."

YAZIŞMALAR VAR


-Para isteyenlerle olan yazışmalar var. Hukuki olarak gereken yapıldı. Avukatım dava açtı.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.