Piramit Haber

Nagehan Alçı'dan canlı yayında şok sözler!

Medya

CNN Türk'te yayınlanan Dört Bir Taraf programında yine gergin anlar yaşandı. Program yorumcuları arasında sert tartışmalar yaşandı.

 CNN Türk ekranlarında yayınlanan Dört Bir Taraf programında ses kaydı gerginliği yaşandı. Kadri Gürsel, bugün Suriye hakkında devlet sırrı niteliğindeki ses kaydının sızdırılmasıyla ilgili bir yazı okudu. Yayın yasağını eleştiren Gürsel, Nazlı Ilıcak tarafından alkışlandı. Gürsel ve Ilıcak'a Nagehan Alçı'dan sert bir yanıt geldi.
Youtube düşen ve Suriye'ye yapılacak operasyonla ilgili Kadri Gürsel, Cumhuriyet gazetesinin RTÜK yasağı hakkındaki açıklamasını okudu. Nazlı Ilıcak, Cumhuriyet gazetesin bu açıklamasını alkışladı. Bunun üzerine Nagehan Alçı çıldırdı. Alçı, "Ben de burada vatan hainleriyle bulunmaktan utanç duyuyorum.

Utanmazsanız. Bu ortam dinlemesini yapanlar dünyanın her yerinde casustur. Hem millete hem de devlete ihanet ediyorsunuz. Tamam AK Parti kaybetsin, Tayyip Erdoğan gitsin ama, ulusal güvenliğimiz tehlikede" diye konuştu.

"VATAN HAİNLERİYLE AYNI PROGRAMDA OLMAKTAN UTANIYORUM"


"Bunu okuyarak sen de yayın yasağını delmiş oldun" diyen Alçı, "Vatan hainleriyle aynı programda olmaktan utanıyorum" diyerek tepeki gösterdi.
Nagehan Alçı programda sızdırılan ses kaydı hakkındaki yasağı delen Kadri Gürsel'e tepki gösterdi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.