Piramit Haber

Meğer Demet Şener...

Medya

Demet Şener ve İbrahim Kutluay'ın Boşanma Davasında Gerginliğin Sebebi Kanıtlarmış

Demet Şener ve İbrahim Kutluay çiftinin dünkü boşanma davasında sesler koridorlardan duyuldu. Şener, aldatılmanın belgelerini mahkemeye sunduğu için gergin anlar yaşanmış.

Eski manken Demet Şener ve eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay çifti dün boşanmak için ikinci kez hakim karşısına çıktı. Çift yine boşanamadı ve mahkemeden sesler o kadar yükseldi ki adeta adliye koridorları inledi. Bu bağrışların sebebi ortaya çıktı.

DEMET ŞENER ALDATILMANIN BELGELERİNİ ORTAYA ÇIKARDI

Demet Şener, kendisini aldatan eşi İbrahim Kutluay'a boşanma davası açmıştı. Dünkü boşanma davasında Şener, aldatılmanın belgelerini mahkemeye sununca, sesler koridorlardan duyuldu.

DEMET ŞENER KİMDİR?

11 Nisan 1977 Bursa doğumlu olan Demet Şener Kutluay, Nişantaşı Kız Lisesinden mezun olmuştur. 1995 yılında yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında 1. olan Şener “Kahpe Bizans” filmde rol aldı. Daha sonra da Mustafa Altıoklar’ın “Asansör” ve “Hemşo” filmlerinde oynadı. 15 Temmuz 2005 tarihinde milli basketbolcu İbrahim Kutluay'la evlenmdi. Bu evliliğinden 12 Haziran 2006 doğumlu İrem adında bir kız çocuğu ve 27 Mart 2009 doğumlu Ömer isimli oğlu bulunmaktadır.

İBRAHİM KUTLUAY KİMDİR?

1973 İstanbul doğumlu olan İbrahim Kutluay eski millî basketbolcudur. Fenerbahçe'nin yıllarca kaptanlığını yapmış olan İbrahim Kutluay kariyerinde Türkiye'de Fenerbahçe, Efes Pilsen, Ülkerspor ve Fenerbahçe Ülker takımlarının formasının giymiştir. Kısa süreliğine NBA'de Seattle SuperSonics takımı ile anlaşan İbrahim Kutluay Yunanistan'da AEK Atina ve Panathinaikos BC takımlarında oynadı. Milli Takım formasını altyapılar dahil toplamda 258 kez giydi. 18 yıllık milli takım döneminde 3212 sayı attı. İbrahim Kutluay basketbola bir süre ara verdikten sonra Türkiye Basketbol 2. ligindeki İstanbul Teknik Üniversitesi'ne transfer oldu. Ancak sık sık yaşadığı sakatlıklardan dolayı burada pek fazla forma şansı bulamadı ve profesyonel basketbol kariyerini sonlandırdı.

İbrahim Kutluay basketbol kariyerinin ardından İbrahim Kutluay Basketbol Akademi'sini kurdu ve genç çocuklar için basketbol eğitimi vermeye başladı. Türkiye Junior All-Star'da koçluk yaptı. Sahaya Çık kampanyasıyla genç çocuklara basketbolu öğretme çabasında oldu. Ayrıca tüm Türkiye'yi dolaşan Bugs Bunny Basket Show'da da oynamıştır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.